åtta (säkra) sätt att misslyckas med chokladmuffins

Börja med att leta upp ett recept på nätet, ta all tid du behöver. Sätt ugnen på angiven temeratur. Vispa elegant ägg och socker, och förbered för att tillsätta de torra ingredienserna. Inse att du inte har vetemjöl, ta dinkelmjöl med ett axeltyck och tänk "mjöl som mjöl". Vispa vidare och upptäck att en relativt viktig ingrediens saknas i skafferiet, istället för kakao får Dark Oboy duga. Skvätt ner halva det nystädade köket med smet då du glömmer stänga av elvispen innan du tar upp den ur bunken. Provsmaka och ta beslutet att en banan kan förhöja den avsaknade chokladsmaken. Mosa och vispa ner bananen med bestämda cirkelrörelser. Placera sedan de minimala muffinsformarna på en plåt. Glöm bort att formarna endast bör fyllas 2/3 och häll smet upp till bredden. För in plåten i ugnen snabbt och smidigt då önskad temperatur är nådd. Glöm bort tiden och ta ut plåten då muffinsarna börjar få färg, samt pösa över formkanten och rinna ut över hela plåten. Låt kallna och servera. Känn vid första tuggan att de förtfarande är en enda gegga inuti. Konstatera att du kladdat ner dina kläder då du försökt trycka i dig din muffins. Ställ dig själv frågan: hur blir man av med 19 misslyckade muffins?


Kommentarer
Postat av: Linda

Hihihih du e för go!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback