So ready.

Spooky Spotify Playlist 
Snacks 
Smink 
Sprit 


marcus, you should be proud of me!

Lyssna på det här då brorsan, jag tänke ta min första alkoholhaltiga dryck inom kort. Notera: klockan är 12:30. Var stolt!! Det ska dammsugas sktrax, och bror har lärt mig att om man städar på lördagar så ska det göras i sällskap med en stor lördags-grogg, och så får det alltså bli. Musiken skrålar och solen lyser ute, I'm on fire och laddad inför kvällen Halloween-sittning! Det lilla misstaget att inte köpa gästleg till Mannen i tid gör ju även att den tidiga fyllan är ett faktum. Jag beräknar att toppa fyllan vid sextiden på sittningen för att avrunda med efterfestsfylla under mellanfesten, samt däcka innan tolv då de andra ska ut på Sivans.

Hey ho, Let's go!!!

taget rakt av från josefin och hennes kusin utan minsta dåligt samvete



Topp tre fula och något äckliga ord:
  1. Vårtgård
  2. Sekret
  3. Blygdläppar
Så. Där har ni dem. Signed M och A. Trevlig fredag!


billibullebullar!!!

Nu ska jag äta nybakata kanelbullar!!! Så jäkla gott. Tur att jag har en pysslig pojkvän (som jag för övrigt aldrig mer kommer reta för att han helt seriöst önskar sig en sån där maskin från kitchen aid i julkpapp), som kan baka!

Mmm... Bild på den nya frisyren sen kanske? Det är långt. Svart. Blont. Brunt. Kort. Förvirrad? Hoho! Sen, om ett par timmar, när Josefiiin är klar hos frisören så kommer vi tillsammans vara läckrast och hetast, igen! Haha!


oh yes today it is: tgif

Nästa månad är det fredag den trettonde, och just den fredagen ska jag göra massor av saker. Jag undrar vad som kommer hända, kommer något att gå snett på riktigt eller kommer jag själv sabba något bara för att jag vet att det är just den trettonde. Eller så kanske fredag den trettonde kommer vara en turdag i år istället? Hmm.

Med tanke på att jag släckte tvn 21.15 igår så var jag, hör och häpna, pigg när klockan ringde strax innan halv åtta. Kanske skulle testa det oftare. Ett besvärligt besök är redan överstökat, frukosten är i magen, morgonrundan på internet är strax klar och frukost-tv fullbordar morgonmyset i soffan.

Idag är och ska förbli en bra dag tänkte jag. Lite plugg, kreativitet, idérikedom och fokusering. 45 minuter lunch-afro. Lite mera plugg. Och sen.. FREDAGSMYS!!! Mat, Idol, popcorn, Inglorious Basterds, godis och favoritsällskap..


AAAAAAHHHHH!!!!

Jag har nog aldrig varit så trött och hungrig i hela mitt liv som jag var för en halvtimma sen..!! Ringde Alexander för att inte somna på vägen mellan simmis och campus, tappde saker i golvet när jag försökte fixa min föda och samtalet som mamma försökte föra med mig bestod mest av ett hmmmande. Nu, äten och färdig så infinner sig BÅDE den sjukliga tröttheten från förut OCH den oundvikliga matkoman.. Jag orkar inte ens duscha! Jag orkar inte förflytta mig från soffan till sängen! Jag orkar inte tänka!

Vad har vi lärt oss av dagen då? Ät ett varmt och lagat mål mat någon gång under dagen när du ska träna i två timmar. Det räcker INTE med mackor (även om man har lax som pålägg), flingor och kaffe som grund för magen. Period.

Måste.. Lägga.. Mig.. Ner..

....



torsdag med ont i magen och dålig inspiration

Josefin är kluven och det är jag också.

Gå upp ur soffan eller ligga kvar.
Träna BB eller BP efter afron eller åka hem och inte träna dubbelt alls.
Tagga till eller låta mig själv ha ett något slappt pass för en gångs skull.
Mat eller godis till middag.
Kissa eller ligga kvar och bli ännu mer kissenödig.

Ibland är det så jobbigt att vara jag.

TRÖTTSAMT!

Några roliga jävla killar till grannar spelar fotboll i loftgången. Det smäller och liver utav bara helvete. Jag blir så jävla TRÖÖÖTT!!!! Här ligger jag i soffan och försöker slöläsa i en skolbok, och så förstör de precis allt med sitt jävla barnsliga skrattande och lekande..!!! När jag för en gångs skulle ligger här i soffan utan att somna, ja då passar de på att irritera så mycket de kan. Är detta något straff kanske? Vad har jag gjort? Nej, jag har faktiskt varit väldigt snäll de senaste dagarna och gjort massa saker för att hjälpa andra. ÅÅÅÅHHHHEEEE!!!!!!!!!!!! TYYYSTAAAAAAAAAA!!!




living on the edge

Jag ska inte gå på föreläsningen om kodning i spss idag. Varför? Jag är hungrig, måste laga mat och kan inte bestämma mig vad jag är sugen på. En aning meningslöst eftersom jag inte kommer koda nånting ändå (ja, Alexander, jag VET att jag borde gå dit ändå för att det kan vara bra att kunna när man blir vuxen och ska ha ett riktigt jobb. Men ibland vill man inte vara vuxen och göra saker för sitt eget bästa utan bara stanna hemma för att man kan, sådetså.).

Av samma anledning äter jag flingor till lunch, jag borde kanske inte och vet att det bore bättre att laga riktig mat, men nu orkar jag inte det för tillfället. Så istället skjuter jag på det vuxna laga-matandet och äter flingor just för att jag kan och vill.

Dessutom är jag strängt upptagen med att konstruera min ekonomiska däkt till halloweenfesten på lördag. Jag ska vara död. Vad ska du vara?


CHOCKBESKEDET!!!

Mail från Alexander:

Gick av en händelse in på din blogg i dag och fick se följande bild:



Tror att hjärtat stannade i några sekunder innan jag fattade att det var en reklam!





Hahahahaha.. Detta förgyllde min dag kan jag lova.. Hohoho! Men nej Alexander, jag är inte gravid. Jag lovar. Och om jag skulle bli det så lovar jag att berätta det för dig på något lite mer taktfullt sätt än genom ett inlägg på min blogg. Haha. Så jävla kul.




hjälp mig lite

Jag har haft hicka så sjuuukt många gånger de senaste dagarna. Varför?


äntligen

Bra där--> Viktigt!

för då måste man ju göra något produktivt

Att ställa ifrån sig datorn är rätt svårt, även när listan på sidorna man vill kika igenom är slut och man mållöst surfar runt bland meningslösa bloggar är det svårt. Men nu tar jag steget. Ett par timmars surfpaus för att ge plats åt det verkliga livet. Postöppning, tidningsläsning, storhandling med kundvagn, litteraturläsning och afro.

Later.


äntligen hemma

är hon, den där Josefin. Och det är skönt. Så allt kan återgå till det gamla vanliga. Läsis och mysis och kaffe.

Det blev inget gym idag, vilket kompenseras med kladdkaka och soffliggande. Och det är skönt att kunna avslöja att jag äntligen lyckats läsa i en av böckerna till hemtentan utan att drabbas av smärre panik. Ett kapitel är läst och färdigt, bara några stycken kvar. En PR byrå är vald  och nu är det bara att hugga i och försöka producera en massa text, mest ordbajs dock. Det är ju Håkans hemtenta vi snackar om.

Mycket skola och träning hela veckan lång, som avslutas med en Halloweensittning som förhoppningsvis håller högre klass än väntat. Men, vad ska man klä ut sig till?


Pressmeddelande

Svininfluensan har slagit till! Massvaccinering! Viruset sprider sig – eller …?

Vad är kronobergarna rädda för? Går man och oroar sig för den nya influensan, ett kärnkraftshaveri, en terroristattack. Eller gäller oron kanhända lite mer vardagliga saker som barnens skolväg, kommande räntehöjningar eller den första halkan?


Tänker man ofta på sådana risker? Förbereder man sig? Har man ficklampsbatterier, konserver och vattenreningstabletter hemma om något skulle hända?

Eller kanske tar man dagen som den kommer; händer det så händer det….?


Den här typen av frågor är vi intresserade av att få svar på? Och vi – det är studenterna på Informatörsprogrammet vid Växjö universitet. Vi tänker med hjälp av en postenkät fråga 2 000 slumpvis utvalda kronobergare om deras riskuppfattningar, riskberedskap och riskbeteende. Studien ingår som en del i vår utbildning, men vi gör den i samarbete med Länsstyrelsen i Kronoberg – enheten för samhällsutveckling som ansvarar för länets krisberedskap. Länsstyrelsen vill satsa på att bättre kunna nå ut till länsinvånarna om en samhällskris inträffar och de kunskaper vi nu samlar in skall vara ett underlag för sådant krisarbete.


Just nu håller vi på att packa och skicka ut våra 2 000 enkäter och vill ni veta mer om vår studie så är ni välkomna att kontakta följande personer...

 

 


 

Visst är det festligt!

 


habegär

Funderar på att göra något galet. Som att åka och köpa den här:


10.1" ultraportabel mini-PC med Windows 7 och 160GB hårddisk


Och den här:


12,1 megapixel, 3x optisk zoom och 2,7-tums LCD-skärm.

Och bli femtusen riksdaler fattigare. Jag tycker det är goda investeringar. Eller? ..så tar jag tag i plugget..


the chosen one

Kikade i postfacket och där låg den. En enkät om svinis, jag är en av de två tusen utvalda kronobergarna! Har aldrig känt mig mer speciell. Av alla tiotusentals kronobergare är alltså jag, en av de trettio som tillverkat hela skiten, utvald att svara på enkäten. Jag kommer skicka in den enbart för att man kan vinna ett presentkort på böcker, inte för att ge de som ska koda mer att göra. Jag lovar. Förlåt till er. Grattis till mig. Tänk om jag vinner!!!

what's new?


Pepparkaksberoendet har mig i ett järngrepp.
Nya krafter har flyttat in i min kropp.
Det är vintertid.
Tvätthögen måste elimineras igen.
Jag är kär.
Jag är glad.
Ingenting är längre omöjligt.
Min nya mössa kan inte vara ful, för jag köpte den i fredags.
Jag har gjort ett ansiktslyft.
Jag hinner inte sitta här, för jag har äckelpäckel mycket att göra.





i don't wanna do it on my own

Jag gick upp och drog upp rullgardinerna, satte på kaffe, klädde på mig, borstade håret och genomförde mitt morgonmöte. Jag gjorde sånt där som man måste göra, sånt där som går att genomföra med autopiloten på. Jag har varit utanför dörren, pratat med några människor och till och med skrattat ibland. Nu ska jag äta mitt nashipäron, lägga mig och vila framför tvn precis som du sa åt mig. Jag kanske inte solar, men jag byter om och genomför mitt teknikpass. Men vem ska säga åt mig vad jag ska göra sen? Vem ska välja mina ord och handlingar då?


tomt

Bara tomt.


ett försök att säga tack utan att ta till ironin

Ett litet steg för mänskligheten må vara ett stort steg för mig. Gardinerna är upprullad, föreläsningen avklarad trots bristande nattsömn och överflöd av mardröm och något skrattliknande har passerat mina läppar. Man kan fråga sig varför, älta orsaker, leta efter en slutgiltig och enkelt åtgärdad anledning men om sanningen ska fram är människan tyvärr sammansatt på ett mer komplext sätt än så. Rätt är inte alltid rätt utan ibland fel, och fel är inte alltid bara fel utan lite rätt. Vad jag försöker säga är väl att världen inte bara presenteras i svart och vitt. Det finns så många färger att vi inte ens kan namnet på alla och på samma sätt fungerar människan. Det finns så många tankar, känslor, hemligheter så man vet knappt själv om man hittat alla, namngett dem och stoppat dem i passande fack. Ibland kommer dessa över en som en samlad om än vilsen våg och fullständigt rubbar dig ur balans. Platt, mörbultad, jämnad till marken. Och vad gör man då allt känns överspelat, slut och som ett tråkigt skämt? Jo, man fångar så småningom den utsträckt handen, efter att ha skvalpat runt i en dimmig, disig och grå sörja. Man lyssnar så småningom till personen som hela tiden stod där och ropade, viftade med armarna och pockade på din uppmärksamhet. Ögonen ser klarare och helt plötsligt hör man orden som formas ur dennes mun. ♥

Let's kick ass på Bodybalace. För att lätta upp stämningen.


ursäkta, låt mig störa en liten stund. jag har något viktigt att berätta.


Jag vill inte skryta, men jag har..



bra sagt. (?)

Hoppet är det sista som lämnar människan.

Loggar in, skriver inte. Ignorans.
Loggar ut. Han är på väg hit.





bad i kar och bastu

I helgen ska jag bada badkar, det är ett som är säkert. För att kunna genomföra det tänker jag ta mitt pick och pack och åka hem till mamma och pappa. Bastu ska det bli också, med vatten istället för öl.

Innan dess ska jag ta mig igenom veckan. Göra det som måste göras och inte ett handtag mer.


värt att säga om denna dag

Min propp till diskhon är borta och de nya ICA-reklamerna är så jävla bra. Jag kunde 30.000 kronors frågan på Postkodmiljonären, musculus deltoideus sitter i axeln.




ingen rubrik


aldrig nöjd aldrig nöjd aldrig nöjd aldrig nöjd

Varför är jag onöjd? Aldrig helt nöjd. Alltid lite missnöjd.

Varför varför, snälla någon säg mig varför? Och inte därför.


rapport från köket i huset vid sjön i skåne

I raggsockar och stickad tröja sitter jag och myser i ett kök som är fullt av värme. Lyfter jag blicken från skärmen ser jag ut över en stilla och blank sjö omgiven av träd i skiftande höstiga färger och drar jag in dofterna från köket känner jag hur hungrig jag är. Vi har varit ute på två svamprundor utan att hitta mer än en handfull svamp och istället har mannen tagit sig för att baka "bullar" som det heter i Skåne (ja, jag tror varenda gång att det är kanelbullar som det syftas på och det är inte lätt att dölja besvikelsen varje gång det går upp för mig om att det handlar om frallor, inte bullar). Men det är gott det också, kanske egentligen godare. Nygräddade bullar med ost eller skinka och te, det är höstmys i mina ögon.

Någon gång framåt senare eftermiddag bär det av hemåt Växjö (som betyder vägarna runt sjön eller nåt liknande, fick jag lära mig på kalaset i fredags), men egentligen hade jag nog velat bosätta mig här ett par veckor. Skicka hit min dator och tillhörande tentor, rapporter och tråk så löser jag det. Här finnes inspirationsrika miljöer till skillnad från campus lilla instängda värld.

Jag längtar bort, jag vill börja om. Platsen som senast för någon månad sedan kändes som den bästa av världar känns inte längre lika självklar. Jag vill flytta ut till ett torp i skogen, skaffa mig en häst eller två och kanske en hund också. Jag vill slippa mitt tråkiga hyreshus och mina tråkiga grannar och min tråkiga akademiska hemvist.

Åh. Where do I go from here?

three.. two.. one..

Nu drar jag till Lund, yiiihoooo!!! Middag, fest, mannens vänner, utgång, frukost med Kina på EH = scones! Mys, Osby, ompyssel, HELG!!!

Jag ska njuta så jävla mycket. Back sunday.


inspiratör?

Vår första kurs nu i höst var inte alls en plåga, den var intressant och lärorik även om GP hamnade på repeat ett par föreläsningar. Vi blev inspirerade, lärde oss, förstod varför vi läste det vi läste och allt följde en utstakad plan. Den första månaden mitt andra år som informatörsstudent var alltså en nystart. Vi lämnade det sega och understimulerande första året bakom oss och äntligen fick vi gräva i det intressanta, det som kanske drog oss till programmet från början. Men nu, tillbaka med HS, är jag återigen uttråkad, ser ingen större mening med det vi läser och inte heller finns det någon uppgift klar till oss. Föreläsningarna är innehållslösa och fördrivs av meningslöst babbel. Jag är besviken och frustrerad, är det för mycket begärt att begära ett uns av inspiation av sin kursansvarige? Ge oss ett mål, ge oss en hemtenta, ge oss en bild av vad vi ska lära oss, för det har inte nått fram över huvud taget. Ge mig något att bita i!!!

Nu ska jag ge mig själv en utmaning iallafall, Josefin har övertalat mig att gå med på EasyLine om en knapp timma, och förmiddagar är inte min vanliga träningstid direkt. Frukosten är slut, kaffet kallt, dags att hoppa i träningskläderna och ett par lager till, det är MINUSGRADER!!


nighty night

Jag hade nåt bra, men sen klev jag innanför dörren och blev trött. Jag sover på saken. Hemma. Ensam.

Kors i taket.

jag är sugen på makaroner

stuvade makaroner. kan nån komma hit med makaroner?


det är höst och kallt och livet börjar bli jävligt

Löven är knappt röda och fina längre. Nu börjar de bli gula och fula och trista.

Saker som gör mig arg idag:
jag fick ingen post. inte ens tråkig reklam från öb som man måste slänga i reklamsoporna
föreläsningarna jag har spenderat tre timmar på var totalt meningslösa
eller ett ytterst lite bra papper fick vi, men det kunde tant lika gärna mailat ut
det är svinkallt ute
eftersom det är svinkallt ute så vill jag inte cykla eller spring ute
eftersom jag inte vill cykla och springa använder jag bilen hela tiden
jag kan inte bestämma mig för vilken dator jag ska köpa
jag vet inte om det finns några halloween-biljetter kvar på måndag
mamma, pappa och katt bor 1 h och 43 min bort, det är 1 h och 40 min för långt
jag har inga fina toppar till mina kläder
jag har inga svarta pumps
jag är inte miljonär
alexander jobbar när jag vill att han ska vara här
lisa ska åka till thailand men det ska inte jag
vi har inte fått vår hemtenta så jag vet inte vad jag ska läsa
det jag kan läsa orkar jag inte läsa
det faktum att jag nog inte kommer lära mig alla dumma musklers fäste och ursprung
jag vill baka men har mycket viktigare saker som borde göras
de sakerna gör jag ändå inte för jag är en suris och latis
dumma frågor från dumma människor som ser dumma ut och är dumma i huvudet
malou är en idiot i alla sina idiotiska program
det är mysig morgon så få timmar och tråkig dag många fler
jag har ingen hund eller katt
jag har ont i magen och känner mig konstig
jag är sockerberoende
josefin gick hem från föreläsningen utan att säga till
min nya msn har gjort egna konstiga listor
min gamla mail fungerar inte idag heller
jag har enligt en våg gått upp fem kilogram på två månader
jag har ingen choklad hemma
extreme home makeover är så jävla töntigt
jag är hungrig
jag har dödat blomman jag fick av mamma

jaha. ska det inte börja regna också?


trummvirvel

...jag hade två killar med på afron igår!!!

Plus att jag höll på att kräkas efter halva passet. Det var inte lika kul. Men så kan det gå i svinis-tider. Kina? Jag kanske dyker upp i Lund till helgen trots allt. En liten snabbis sådär.

Nu ska jag till skolan och lyssna på håkanbråkan som nästan aördig har något vettigt att säga. Hade antagligen lärt mig mer av att läsa ett par böcker själv, men kontrollfreak som jag är så måste jag gå dit för att försäkra mig om att jag inte missar nåt. Jag ska visa upp min fjortissida idag också, både löshår och päls infinner sig på min kropp, var får ni fantisera om själva.

Mmm bivax på läpparna, det är inte dåligt fint det.


pasta di pesto

Jag har fått en promenad och fika. Det är kolsvart ute. Kroppen fryser och ryser och alla håren har fastnat i förkylningsläge rakt upp i luften. Och nu ska jag alltså åla mig ur den mysiga soffan och bort från den (nästan) värmande filten för att slänga på mig träningskläder. Det är affropovverdans på schemat. Jag har ändrat passet fem gånger så jag minns inte vilken version jag ska köra. Men det blir nog varmt och mysigt efter uppvärmningen.

Jag åt precis sex dagar gammal pasta, så vi får väl se hur passet ter sig förresten. Hoho.


morning in my head

Jaaag vill inte gå till skolan idaaaag!!!!

...men jag ska nog göra det ändå. För det är så man gör när man är vuxen, gör saker fast att man inte vill. Andra saker man kan göra när man är vuxen är att bestämma själv. Bestämma precis vad man vill. Men just för att man är vuxen så bestämmer man inte alltid bara roliga saker. Jag undrar egentligen varför man inte bara gör precis vad man vill, när man får bestämma själv. Bara roliga saker alltså. Just för att man kan göra det, utan att någon kan säga att man inte inte får. Idag ska jag göra massa saker som jag vill och kan och får, utan att tänka på någon annan än mig själv. Fast sen ska jag göra några grejer till. Ha Afro-pass och sådär. Men bara för att jag vill.

Tjillevippen!


sådär i förbigående

Jag: "Du är inte allergisk eller vegetarian eller nåt sånt där väl?"
Ida: "Nej, bara nötallergiker"

Tanke som far genom mitt hjärncellslösa huvud: "Men shit, det är ju nötkött i pajen!!!"

På den nivån startade min lördag kväll tillsammans med två galna vänner från djupaste Småland. Herrgud. Jag vet inte ens var det slutade. Men vi sov nerbäddade allihopa i min lilla boning på 25kvm, tre flickor och en hund iallafall. Och upp kom jag till utbildningen dagen efter, på något märkligt vis. Det är tur att ni inte bor för nära, vi är inte kloka i varandras sällskap.


GWR

Guinness World Record! Från väntrum #1 (andra person i kö), till reception, till väntrum #2, till besök, till apotek, till slutgiltig produkt i handen.. En timma och en kvart. Heja landstinget.

Blackout på passet, men vad gjorde väl det, det var just den övning som jag knappt kan visa.



Han kan ju tydligen visa. Kanske ska hyra in honom på mina pass så han kan köra Bird Pose iförd just de där täckande kläderna. Hade nog uppskattats av alla utom killen som var med på mitt pass idag. Det är en luring, han är muskulös som få, manlig som bara den, och så knallar han in och är vigare än mig. Doh. Men jag tackar inte nej till lite testosteron på mina pass, det finns ju inte i överflöd så att säga.

Ikväll ska jag på nåt som jag inte vet vad det är. Josefin har bjudit folk till nån jobbekant vitt och brett och ingen vet vad kvällen går ut på. Är det smink? Är det andra produkter? Är det Mary Kay? Sara hade snappat upp det där sista. Jaja. Innan dess ska jag lära mig tio muskler och ta världens längsta dusch. Allt för ytterligare en sida i Guinness.



hello hello!

Idag, med glädjen över att utbildningen som tagit över mina helger äntligen är över rusandes genom kroppen, gjorde jag Den Stora Premiären på.. EasyLine! Och det var bra som fan, svetten rann och det gick verkligen göra precis så jobbigt som man själv ville. Samtidigt är passet bara 45 minuter, så man vågar ge allt från start. Ingen slö och safe-träning här inte. Step up, plankor, ben, biceps, triceps mage.. allt fick sig en välbehövlig omgång.

Betyg EasyLine: jag kommer definitivt köra det igen!

Imorgon väntar BodyBalance, med nya inövade tre-nyckelord-på-varje-svår-rörelse, det kommer bli great! Och senare i veckan planerar jag att få till en träff med Åsa för att få ett stryrketräningspass paketerat och färdigt just för mig och mina mål. Sounds pretty good to me.

Maaaaaaaat!!


and now..

Stan, fikamys i solen, hejdåvink till Lisafisa.. Omladdning för The Academy och hårdkörning av muskler ända till kvällen. Och sen.. Äntligen en myskväll med min man.. Det var ju ändå fyra dagar sen nu!

Trallalalalalalala!


historien om två brudar som skulle hyra film

Bakgrund: Jag och L planerar en hutlös slö och myskväll med chirre, dip och film. Filmen är Mammut och vi är beredda att åka stan runt för att hitta den. Vi börjar på Statoil.

"Mammut, Mammut, Mammut... MAMMUT! Där är den! Den finns!"

Filmen hyrs och de två glada flickorna tar vidare till ICA, handlar på sig stora mängder chirre att förtära och dukar upp kalaset inom räckhåll från soffa och säng.

"(en mäng svordomar kommer farandes) Filmfan fungerar inte!!!"

Filmen testas i två olika datorer med samma misslyckade resultat. Den torkas, av, svärs lite till åt och förbannas. Åsikterna om Statiol ska inte ens talas om. Arg som ett bi drar en av två tillbaka med filmfan och slänger den på disken framför en rädd liten kassör:

"Fungerar inte."

"Har du blue ray?"






..behöver jag fortsätta?


goddau

Vin, öl, Lisa, shot, drink, öl och dåligt med fast föda resulterar i en sängliggande bloggerska. Jag är hungrig. Lisa sover. När ska äta brunch? Baconen är i kylen, jag är vrålis. Festlig gårdag, lyckades med bedriften att bekanta mig med grannens inneboende lillebror. Gränsen gick dock vid inbjudning till efterfest, hos den sovande storebrodern. Mycket suspekt scenario kunde uppstått.

Skallebank och sugen på luft, smaskens. Måste antaligen börja väsnas så att L vaknar, så vi kan äta. Mmmat.


Jag har världens bästa vän+vän+vän+man.

CHOCK

Jag ser Peter Lemarc på TV i detta nu, och jag har försatts i chock. Ser han ut SÅ??

Mycket märklig krock. Jag trodde han hade hår. Mörkt hår. Och nu har han inget hår alls!!

Det kommer ta en stund att smälta detta..


good morning allihopa everybody!

Bajs. Nacken har fortfarande ont. Jag har drötm om att jag var tvungen att köra afro i källaren med 50 personer och jag höll i ett tennisracket. Innan passet träffade jag en dik-vän och jag var jättearg för att jag skulle få ont i fötterna av det dumma golvet. Kanske inte blir nån afro för mig ikväll om det ska vara på detta viset. Blä.

Hey.


gode värld

vilken kväll jag har! Mannen har fått ett tillskott på fyra nya ögonmed lite hjälp av min hemliga expertis inom glasögon-styling. Vädret har varit vackert och min promenad runt sjön slutade med fyra km powerwalk och två km jogging med underbart glädjespridande toner i öronen. Benen var pigga, andningen var lätt och det kändes som att ny energi strömmade in genom kroppen för varje meter som flög förbi. Nu, efter en varm dusch, ska jag bara mysa i stora tofflor under varm filt. Snart kommer en vän till mannen och då blir det te och mackor och ännu mera mys. Jag gillar mys, get it?

Imorgon: frulle-möte med gruppen hemma hos mig!



yiehooo

Eftersom jag missade att käka kanelbulle igår så fick det åtgärdas idag, av en torris till bulle från Willys i sällskap med Josefin och kaffe. Tentan är numera ett minne blott, inlämnad och raderad ur listan på samtalsämnen. Jag känner mig halvt fri, de måsten som gömmer sig i min kalender är dock något fler än önskat. Men vad gör man, anpassar sig och lever livet ändå.

För övrigt tänker jag köpa en hushållsvåg inom kort. Det känner jag att jag behöver. Och min minidator ska jag åka och titta på i dagarna. Jag saknar den. När blir du min? Jag funderar till och med på att köpa en elektonisk pryl utan min brors vetskap, för första gången. Jag tror att han blir stolt. Alternativt bestört över mitt dåliga sinne för vad som är en bra dator. Den som lever får se.

Mitt hem är rörigt. Alltså är jag rörig. Soplukten som mötte mig när jag hem idag på morgonen har iallafall lämnat lägenheten men det är ändå inte riktigt bra. Jag ska lösa det. Med ett grymt spray. Jag ska således även köpa en spray. Rengörings-spray. Vilken shoppingrunda det här kommer bli. Jag känner att vinkylen behöver tillskott också, med tanke på vilka vänner som ska komma på besök. Oh, jag känner att det kommer bli en bra vecka!

Grannen har även disco. Han känner in måndagen!!! Varför förutsätter jag att det är en han? Och varför är jag inte bjuden? Jag ska spela högre än honom, NU!


återuppstånden

Ni är jag tilbaka igen. Förlåt om du letat efter mig. Jag har ägnat 40h de senaste tre dagarna åt anatomi, fysiologi och kost. Jag är fullproppad med m. Soleus, Biceps Brachii och BMR och massa massa mer.. Och på fredag ska vi på't igen. Enormt intressant, enormt omfattande, enormt lärorikt. Lär komma mer blogg om detta i framtiden.

NU, har jag dock skrivit den sista punkten i min hemtenta som ska lämnas in under dagen. Som alltid snurrar det i skallen efter en sån här uppgift, harjag skrivit en tillräcklig analys? Har jag fattat frågan rätt? Är jag totalt jävla ute och snurrar i skogen på cykel eller kan jag få ro hem ett VG för första gången på ett halvår? Det enda jag vill är att slippa komplettering. Jag vill inte, hinner inte, orkar inte ha någon uppgift efter mig. Snälla säg att mitt envisa pluggande denna gången gett rättvisa resultat.

På onsdag klockan fyra kommer jag att vara jätteglad, för då ska jag äntligen få åka till stationen och hämta min älskade Lisa. Boende tio mil från varandra har vi ändå inte setts sedan november (hon har ju i för sig hunnit med att bo i Slovenien fem av de månaderna och varit i diverse andra läder x antal veckor också så jag skulle allt på henne :P). Men NU ska hon komma hit och stanna ända till fredag! Innan hon flyr svenska vintern och bosätter sig i Thailand för en termin.. Det blir Lisa-får-följa-med-i-Martinas-liv, med BB, utgång på Sivans, rundvandring på campus, mys i stan, mys hemma, middag, vin och kompisträff. Lisa är en sjukt social varelse så, vilka vill med ut på onsdag?

Innan dess ska det putsas och fejjas. Dammsuga, skura golv och städa toalett, tvätta, handla och pyssla. Jag längtaaaar!!! Och inte nog med det. Nästa stjärna kommer redan på lördag, jag är lyckligast i världen denna veckan, sådetså. Minst denna veckan.

Josefin som jag ringde och väckte förut, jag har köpt (ja, köpt, jag saknade tid/ork/lust att baka. men du kanske bakat till och med?) kanelbullar till oss, kommer du snart?



jag bara undrar..

..varför är det storm ute idag?

Kanske för att hålla mig instängd..

godis

det enda jag önskar mig är godis. Socker. Sött eller salt eller surt eller allt på en gång. Varför är det alltid så här efter lunch!!?? Jag vet inte ens hur jag ska kunna koncentrera mig på tentis utan socker!!?? Jag.. Måste.. Ha..


A H1N1

Nu drar jag på möte med gruppen för att skriva enkätfrågor om svinis + medievanor, herrå!

Och passet igår? Ja det gick ju bra. Tråkigt bra. Haha. Fan vad jag är bra. Men trött. Xx