kasta.. eller inte kasta?

Geisha kastar runt med bollen. Sen ger hon bollen till mig. Jag kastar bollen. Hon kutar och hämtar bollen. Hon lägger bollen i mitt knä. Jag kastar bollen. Hon hämtar bollen. Hon leker lite med bollen och morrar. Hon ger mig bollen. Jag kastar inte bollen. Hon tittar på mig med sina bäst inövade valpögon och ser ledsen och förstörd ut. Jag får dåligt samvete och kastar bollen.

Min vardag som hundvakt.

hej, jag heter martina och ska nu bli vis

Jag tror att jag har tandvärk. Eller alltså, inte sån där som man får för att man har hål utan jag trot bestämt att det är mina visdomständer som ska kläckas ur sina puppor. AJ är väl en kort och informativ kommentar till det.

Storebror har varit här hela dagen och exempelvis styrt upp det där med högtalare. "Du, jag betalar mellanskillnaden bara du köper par vettiga!" Så mycket tycker bror om musik. Och lika mycket tycker jag om bror.

Nu är det simsalabim fredag igen. Tradera en stund och J´s crib lite senare. Just det ja, hundvakt också.


hej, jag heter martina och är numera även materialist

Det kliar i mitt huvud. Eller kanske inte i huvudet, men på. Blir smått tokig. Hur smörjer man in hårbotten, någon!?!

Okej. Det är så här. Jag börjar bli lite för mycket materialist för mitt eget och min ekonomis bästa.






I want you babies.. Ingen, en eller båda?

ge mig en pump-plats, NU!

Tråk. Sitter och väntar mig en plats på pumpen ikväll. Ikväll kan väl inte vara första gången som man inte ska få plats då man står som reserv? Noooo. Jag vill ju pumpa. Pumpelipump.

För övrigt har jag köpt för god ost. Äter alldeles för mycket av den och jag kan liksom inte att stoppa mig själv. Efter två stora latte idag är jag sugen på kaffe, igen. Är det normalt? I för sig ska det ju vara bra att dricka kaffe före träning så det är väl lika bra att dra igång maskinen.

Och inte glömma stänga av, just det.


kaffekaffekaffekaffe och latte med è

Jag skriver cv och ansökan till ett jobb här i växjö. Går sådär. Kommer på mig själv med att använda varenda klyscha som finns i svenska språket och skriver om jobb i brevet som inte står med under arbetslivserfarenheten. Jippi. Jaja, jag får väl hoppas att Jenny lägger in några goda ord för mig och att jag har det som i en liten ask. Om de träffar mig så är det klappat och klart. Självgod? Ja. Det där diskuterade vi ju för några dagar sedan.

Råkade läsa igenom hemtentan idag. Surprise till mig säger jag bara! Äckligt mycket som ska göras. Kanske borde börja? Mja.

Dessutom har jag börjat bli en extremt glömsk person. Höll på att glömma mitt pass idag. Platttången och kaffebryggaren igår. Plattan idag. Jag kanske har brist på nåt. Bra att jag köpte fisk idag då. Visst ska man väl få bättre minne av fisk? Omega3love.

Tjipp o hoj.

att göra slut med sin tv

Det var ganska längesen jag inte kunde sova. Jag hade glömt bort hur irriterande det är och hur rastlös, tillochmed maktlös, man blir. Lite hungrig, så har petat i mig lite chashewnötter och druckit ett glas vatten. Surt att borsta tänderna, igen. Tittar med ett halvt öga på csi, som gått från favorit till tråkigt på några år. Min tv attraherar mig faktisk inte nämnvärt längre. Jag förstår liksom inte syftet med att halva tiden går till obetydlig skit. Och då tror jag inte ens att jag tar i överkant. För övrigt så finns så mycket annat man kan göra istället för att slötitta på sin tv. Roliga saker. Min stackars tv får numera mest agera tredje hjulet, hoppas inte den blir ledsen. Hoppas att vi fortfarande kan vara vänner. Mer kvalitetstid istället för kvantitetstid. Vi kommer ju fortfarande bo ihop, men det är dags att träffa andra. Ett mer öppet förhållande med större valmöjligheter. Jag vill inte känna mig låst och fastkedjad i hemmet, jag vill ha frihet.

Jag tror att mina tankar flög iväg en aning.


till storebror

Jag har köpt kött för tvåhundra svenska riksdaler. Oxfilé, lövbiff, köttfärs och pepparbiff gör nu så att min kyl och frys ser lite mindre tom ut än den gjort den senaste veckan. Anledningen är en blandning mellan de senaste två veckornas proteinbrist, priserna på citygross samt storebrors celebra besök på fredag. Fint ska de va när finsmakarn kommer på besök, då det dels inte händer så ofta plus att han är otroligt förtjust i god mat.

Jag längtar efter storebror.

du har plats 98 i kön

jag tror att sitta i telefonkö hamnar på min tio-i-topp tråklista. Tillsammans med att:

göra saker som man måste när man inte vill
inte vara ekonomiskt oberoende
städa-diska-tvätta
växjös skyfallsregnväder
sopsortera
inte ha en walk-in-closet
inte få som man vill i största allmänhet genom livet
dygnet bara har 24 timmar
man inte kan vara på två ställen samtidigt

Som tur är kan man ibland göra massa saker samtidigt även om man inte befinner sig på olika ställen. Som att blogga under tiden man sitter i den där telefonkön till försäkringskassan och samtidigt dricka kaffe och betala hyran och se lite på tv och kolla över passen på medley. Sådär ja, min tur i kassan. Nästa månad trillar det troligtvis in pesetas ska jag be att få tala om. Tre månaders retroaktivt bostadsbidrag, ja tack.

Tjipp och hej.


hur mycket bättre jag är än facebook

Jag har haft en släng av det-känns-ganska-meningslöst-och-onödigt-sätt-att-spendera-tid-på-en-blogg sjukan. Men jag tror precis att den gick över. Så det är okej nu. Jag är tillbaka, för den som nu finner det intressant.

Fenomenet facebook börjar dock kännas relativt ur tiden. Kanske är det fb som kommer bli åtsidosatt och såsmåningom utkonkurrerat ur mitt liv istället för bloggen? Det jag har att dela med mig av här är ju onekligen av mycket större intresse än skiten på nämnda ansiktsbok.

Självgod? Jag? Kan tycka att det behövs lite mer självkänsla, självförtroende eller självgodhet eller vad man nu vill kalla det i dagens samhälle. Kan klinga negativt i mångas öron, men i min värld är det en bra sak. Dags att sluta upp med att hålla tillbaka sig själv. Samtidigt kan dessa tre ord ha relativt olika betydelse för männiksor, men för mig kommer de nästan som ett paket. Tänk och dela upp dem hur du vill, bara du går ut genom dörren imorn och tänker: fy fan vad jag är bra.

Snurrigt och osammanhängande inlägg, ja. Innehållandes en poäng, ja. Solen gav mig tydligen en injektion med samma effekt som en spark i röven. So long och tjing tjong, nu ska jag gå och fika hos grannen.


hej jag heter martina och är alkoholist

Måndag. Klockan är lunch. Och jag är sugen på en Whiskey Sour och utgång.

Detta är ett rop på hjälp.


pick-up lines

"jag känner mig som ett stopp-ljus!"
"ja, du får en att stanna när du går förbi iallafall!"

Hon är som en levande stand-up comedy den där Emma.


slottsängen, söndag, 00.30


"Fryser du?"
"Nej."
"Inte jag heller. Gud vilken bra jacka jag har alltså."

Ja, för det berodde nog inte på alkoholmängden i kroppen.


seveneleven

Vid liv. Tentapluggar. Hoppade upp ur sängen sju och hoppar tillbaka inom kort. Bestämde mig för att undvika en omtenta trots allt. Återfinns mot beskrivning på våning tre i biblioteket. Sömn.

Och nej, jag jobbar inte med att konstruera ett helt porrfilmsmanus via sms. Get it?


funkelifunk

Det känns rätt skönt att äga världen för en stund kan jag nu berätta för er som inte fått chansen att uppleva känslan. Är kanske sugen på en promenad, men vill mest ha sol utan att gå. Först ska jag pusta ut.. A lot.

BFB

En ny varnings-signal har mytats. Något som rimmar på latte From Behind. Och det pratar också.

Aldrig mer Stenladan.


look what i can do with my feet!

Allt löser sig med ett leende!

Jag har tänkt äga imorgon. Sådetså. Alla fjärtans dag mellan klockan 13.00-13.55 kommer jag regera. Då är världen min för en stund. Erövringen kommer ske med ett leende på läpparna och jag ska vara så söt och funkig och sprallig och älskvärd så att ingen kommer ha mage att tycka att passet var dåligt. Inte för att det kommer att vara dåligt. Det kommer att vara bäst. Och eftersom jag ler konstant i en timma så kommer alla tro att jag vet exakt vad jag pysslar med där framme i strålkastarljuset. Vi ska ha kul. Vi ska rocka. Vi ska ösa. SHAKE THAT BOOTY! Det ska vara som ett disco på mellanstadiet. Grymt.

Dags att leta upp en finallåt!




Och p.s. - fredagspyssel! Gissa låten i rubriken!


att sälja sig själv

Sådär. Tre av de bästa chockrubrikerna av avbockade. Bröst, snoppar och ligga. Vad händer härnäst? Sexchock? Med bilder? Kanske inte. Dags för nytänk. Det är inte bara sex som säljer. Eller? Jag är som en nypa salt. Dags att återgå till jordelivet och dansa loss litegranna. Imorgon är det inte bloggen som ska säljas in utan hela paketet, hela jag. Funkyfunk for the entire penny.

Nu ska jag dansa. Sen ska jag ringa några viktiga samtal. Få veta vad som hänt i världen de senaste veckorna. Det ryktas om bebisar, nya förhållanden och diverse smaskigheter till skvaller.

Hepåre.


ligga frågetecken

En kopp till och jag uppnår det ultimata kaffestirret. Min trogna kaffecarl har varit här. Utsökt sällskap då man känner för pinsamheter, träning, sex, raggningsrepliker och diverse polisiärt bedroom-talk. Känner för att PRATA om dessa kategorier då alltså, för att förtydliga. Det är alltid trevligt med en mans syn på saken, de är ju som i vet från en annan planet.


martina+pontus=sant?

Jag tänkte bara säga att jag tycker det är mycket festligt att jag ska åka och hämta J:s hunkyhunk boyfriend vid tåget lite senare. Dörrar ska öppnas, iskall öl ska serveras och bra musik ska spelas. Dessutom får har ju en tur i mitt rymdskepp på köpet. Visst är det mysigt att vara tre i ett förhållande?

Vi närmare eftertanke, jag borde kanske röva bort honom istället? Vad förvånad J hade blivit. Och P med för den delen. Det tål att tänkas på.

Pussi.

bröst och hyllor

Förresten, varför kallas kvinnors bröst för "hylla"? Jag har nog aldrig fattat det.För det är ju inte direkt så att det ser ut som en hylla som man ställer sina prylar på, inte böcker heller för den delen. Och om det nu skulle göra det för vissa så är det ju inte heller direkt så att man kan STÄLLA saker på denna så kallade hylla. Då trillar de ner. Jaja. Tänk på det nästa gång ni kallar runda bröst för platta hyllor. Puckon.


om man kan gå i sömnen, borde man inte kunna dansa också?

Hur sjukt är det inte att jag har ett dans-morgonmöte klockan ÅTTA imorgon?!?! Hur tänkte jag då kan man fråga sig. Svaret är enkelt, att jag inte tänkte alls. Svaret på rubriken får ni veta om sisådär tolv timmar när jag kommer hem. Halvt död troligtvis.

Nattsi.

gud, välsigna sverige!

"Riksdagsledamot Else-Marie Lindgren vill att statsministern ska avsluta sina tal med en önskan om att Gud att välsigna Sverige. En majoritet av svenskarna tillhör ju den kristna kyrkan. Förebilden är USA, där presidenten ofta gör så."

Och sen när blev USA vår förebild?!?!?!?!?!


SNOPPAR!

Jag har fått skäll. Av "bloggerskan" som tog jullov från just bloggen i en hel månad under jul - IN YOUR FACE! Hahaha. Mina rubriker är för stela. Versaler får man visst inte använda, eller jo - men då bara om man endast ska använda versaler. Mer chock och mindre information. Så varsågoda. mer snoppar åt folket!


Doodelidoo



Jag tänkte åka och skaffa mig en sån här faktiskt. Inga konstigheter. Lite löpning, strech och väldigt mycket core står på lunchschemat. Tjolahopp.


1-1

Jag är nog den mest vardagslata människan som jag känns vid. Springa, styrketräna, boxas, yoga, aerobics, dansa, step, funk, bodybalance, core - you name it and i love it! Men gå.. GÅ till affären när man kan cykla eller åka bil, gå uppför trappor när det finns hiss, gå gå gå, det förstår jag inte!!!

Var på gymmet (jobbet?!) förut, första gången sen i fredag och det var goodie goodie. Ryggen blev glad och mina muskler och jag temade mer än väl. Lyckades med olika dans-strechar som jag inte har klarat av sedan jag slutade dansa. Det är såna tillfällen som ger en extra kick och ger ny och fräsch tränings-energi! Så, efter att under helgen ha rensat ut kroppen från förkylning och diverse onda andar så ser denna veckan ur tränings-syn onekligen ut som en höjdare. Core och dans imorgon. Core-dans-bodybalance teknikpass-bodypump på torsdag, jag kunde inte välja så får se om jag orkar. Blir en festlig utmaning. BodyBalance tekninkpass-dans-djupvattenträning på fredag. Premiär för mitt dans-pass på lördag. Bodybalance teknikpass på söndag.

Och mellan varven kanske jag borde ögna igenom anteckningar och böcker till nästa veckas tenta? Har aldrig känt mig så lugn och fin inför en tenta, och det beror inte på att jag kan allt. Haha, det är bara så komiskt, och föreläsaren är så värdelös.. SÅ vad gör man? Satsar på omtenta!

SÅ GÖTT!

Häng med på en egotripp

Efter en månad kände jag nu att det var dags att ta ett steg framåt i förhållandet.

Hur man laddar upp bilder från nya telefonen - check.

 

EgonEgonEgonEgon är mitt andra namn!

Jaha

Nu är det för första gången på länge lite blå himmel här i Växjö city. Men vad skådar jag då? Jodå, snöblandat regn öser ner även denna eftermiddag! Hur lyckas regnet och snön beblanda sig med den blå himlen måntro? Ett väderfenomen som detta går antagligen endast att skåda i dessa småländska skogar, i den stad som gjort sig mer än förtjänt av Sveriges regnigaste.

Det har varit rapportskrivning halva dagen och mer ska det bli under en liten kvällsstämma i bibblan. Nu under ett par timmar har jag hunnit äta upp chipsen som blev kvar efter svull-kvällen igår, mått lite lätt illa, tränat på mitt funkpass, insett att jag måste be jossi uppdatera mig om läget i våra bästa år. Jag var helt vilse idag, och insåg att man måste i alla fall titta varje halvår, ett års mellanrum var lite att ta i.

Under de tre minuter som jag suttit här så har solen börjat skina. Det känns som en uppenbarelse. Solen.. Jag mindes knappt hur det var med dagsljus. Jag tror jag ska gå ut och se om synen klarar denna omställning.

Det blir lite stan på det. Kanske nåt nytt träningsplagg? Eller ingenting alls och fortsätta be om kvällarna för att jossi ska besluta sig för att lägga ut en viss ägodel till vänskapsförsäljning.

Tjoflöjt.

Up, up, up.. And Away!


När man äter blandgodis så finns det enligt mina observationer 4 typer av olika ätbeteenden:

Kategori 1: vräker i sig det man får tag på först utan att reflektera över vad det är eller hur det smakar. Allt verkar slutligen mediokert.
Kategori 2: väljer taktiskt efter vilka smaker som passar före/efter/tillsammans. Stenkoll alltså, behöver inte vara rädd för att bli ensam kvar med den där beska eftersmaken.
Kategori 3: äter upp de godisar som är godast först och trycker i sig / lämnar de andra. Tänker inte särskilt mycket längre än vad näsan räcker och glömmer direkt sin ånger när nästa påse ryker fram.
Kategori 4: äter upp de godisar som är minst goda först och sparar det bästa till sist. Något sadistiskt till en början, men ljuvligt resterande tid.

Jag är beredd att påstå att jag hittat ett helt nytt och revolutionerande sätt att genom dessa godisätarkategorier kunna analysera hur ditt liv och dina vanor ser ut. Ta mig som exempel, jag som är ett solklart fall inom kategori 4. Om vi ser årets tolv månader som just tolv godispåsar så är som jag, som ni säkert förstår vid det här laget, inne på min andra påse. Under månadens första vecka har jag nu vräkt i mig de där minst goda godisarna = förbrukat mängen skit som man måste stå ut med varje månad. Och för att göra en lång historia kort, så finns det nu sammanfattningsvis bara bra saker kvar till mig i februaris gottepåse. Därför är jag (möjligtvis för första gången) glad att det är måndag imorgon.

Några frågor på det?


söndag

Nu blir det film, chips, dip och godis. Jag ska bara lyckas väcka vännen som sover i soffan.


Skavis.

Jaha. Nu skar jag mig i fingret också. Tur för mig att pappa lämnade en hundralapp sist han var är så att jag kunde köpa plåster. Han sa att det kunde behövas när mamma tjatat skavsår i öronen på mig en hel söndag.


Att sitta i skiten.

Jag har väl berättat att det alltid är någonting som går snett när jag tvättar?

Hopp i uggsen, tar spiraltrappan ner och traskar över gräsplätten mot tvättstugan. Pladask. Allt händer så fort, plötsligt ligger jag och krälar i leran. Kommer upp på andra försöket, ser mig omkring och konstaterar att det nog inte var någon som såg. Smyger vidare och håller tillbaka ett vrål, för det gör ta mig satan ont till råga på allt. Upptäcker att jag är brun på hela sidan, men försöker se oberörd ut. Det gick nog sådär. Och att sitta i skiten har nu fått en ny innebörd.

Nu har jag ont. Imorgon kommer jag ha en blå rumpa och en ond rygg. Var det ingen som filmade? Kan tänka mig att det hela såg rätt festligt ut ändå.

Only in my head?

Varför har det hörts sirener femton gånger här på campus idag? Det är söndag, vad händer?


Bitterfittan smyger fram

Jag vill göra något kul. Jag vill åka till stan och köpa hårspray. Jag vill köpa en flaska gott vin. Jag vill tvätta bort färgen i hårbotten utan att förstöra mina lockar. Jag vill POFF kunna hela passet till lördag. Jag vill hitta nya träningskrafter. Jag vill gå på Jonnas förfest ikväll som jag verkligen sett fram emot. Jag vill gå ut ikväll och ha lika trevligt som i onsdags.

Men näsan är tät, som josefin av någon anledning säger istället för täppt. Och huvudet väger 20 kilo.

Kanske ska pimpla te och c-vitaminbomba mig med apelsin och göra det bästa av dagen ändå. Må det bära eller brista.


en ganska menlös och regning fredag i februari

jag som trodde att jag mådde lite konstigt bara för att jag var bitter och sur och irriterad. men det värkar som allt som det inte var inbillning och jag-tror-jag-mår-lite-dåligt-jag-har-inte-alls-bara-en-svacka-i-humöret-sjuk. jag är däppt i näsan, trött och huvudet är tungt. som en melon. en watermelon with alcohol. vad skulle den annars innehålla? såna sålde vi på kos, massor. och de var goda, som flytande godis så att man slapp tugga. och jättebra mot vätskebristen som man annars kan få på stranden i solen. det vet ju alla, att uttorkning är farligt, så vattenmelon är det enda vettiga alternativet. en gång fick vi en sprithink med isbjörn också, blandad och serverad i en hink. en skurhink. men det var gott ändå och förhoppningsvis dödade alkoholen alla bakterier.





det var tider det. blir det en tripp till ön i sommar tro? får fundera på det. nu ska jag gå upp och borsta håret för jag har blivit bjuden på let's dance kväll med myspys, sällskap och bakad potatis av frugan. sen ska vi nog fortsätta med att göra ingenting,

nu ska jag göra en sak som jag egentligen tycker är ganska löjlig i bloggvärlden och fråga:
vad ska du göra ikväll?



Överlevnadsvetande

Jag och frugan diskuterade vad lurv egentligen är. Hur definierar man lurv? Urban Dicitonary verkar inte ha fattat grejen.




Eller är det vi som under hela vår livstid blivit lurade att tro att lurv egentligen är någonting helt annat än vad det egentligen är?


Bitterness

Jag skulle kunna bjuda på ett långt och bittert inlägg. Fyllt av ironi och härliga kängor åt både höger och vänter.Istället konstaterar jag att idag är verkligen inte min dag. Men hey, jag hjälper iallafall till att hålla uppe växjö-statistiken. Siffror ljuger tydligen aldrig.

Dum, dum, dumma brud.


"Din Mamma"

Min lilla storebror har en liten egenhet att kommentera mina inlägg och sedan signera dem med diverse fyndiga namn som Achmed, Din Mamma o.s.v. för att sedan låtsas om som han inte alls läser min blogg när jag ger honom svar på olika frågor som jag får i kommentarerna. Visst är han festlig min bror? Men iallafall. Nej bror, jag knarkar inte. Vi hade bara en förträffligt trevlig utekväll förstår du. Det var lite som en stor och maffig kladdkaka med grädde och glass och hallon.

Sugen på sött, jag?


Onsdagsimpuls

Igår lekte jag och frugan med tanken att skaffa radhus. Tänk själv, ett helt hus, stora rum, badkar, walk-in-closet, billig hyra och redskapsbod. "Ja! Där kan du ju ha din cykel Martina!". Visst hade det varit fint ändå. Men med tanke på att vår impulsnivå igår låg långt över normal standard så var det nog tur att det krävdes ungefär 2000 köpoäng mer än vad vi skrapat ihop. Efter noga övervägande har vi kommit fram till att vi fortsätter som särbos. Och hur tänkte jag egentligen, flytta ifrån grannar som vill diskutera Brad Pitt-filmer vid halv tvåsnåret en kall februarinatt?

Både jag och frugan är många erfarenheter rikare efter gårdagens spontana festligheter. Man kommer inte in på studentpubar med Kicks-kort (man får heller inte 10% rabatt). Det tar en cigg för J att springa hem och vända. Chips och öl är den bästa efter-träning-maten. Vackra pojkar och sexiga män finns även på lilla campus. Kaffestirr är den bästa partydrogen. Och sist men inte minst, kan du flygplanet?



Kväll.

Jag vill ha vår, vin och piknick i parken. Det är allt.


två av åtta sidor- check

visst är vi en duktig och skötsam duo?

Veckans to do-list.
  • Funk och yoga idag
  • Föreläsning + fältarbete imorgon
  • Jobba på Sivans onsdagspub
  • Handledningsmöte + föreläsning - torsdag
  • BodyPump - torsdag
  • BodyBalance - fredag
  • Cykel&Core - fredag
  • Step&Funkgenomgång - lördag
  • Fest hos Jonna - lördag
  • BodyBalance - söndag
Så ni vet var ni har mig.

Tisdag

Har du en lapp på din postlåda som säger "Reklam - Nej Tack!"?
Har du anmält dig till NIX-registret för att slippa försäljning, reklam o.s.v.?

Spännande fakta då man undersöker siffror och tabeller gällande reklamundvikande beteende bland befolkningen i Sverige. Idag ska det skrivas rapport som aldrig förr. Uppe med tuppen och hårdkörning fram till lunch. Och J, om du läser detta, det är luuuugnt. Jag och Nickan har hittat så mycket material att om vi rivit sönder allt och kastat upp det i luften framför en blåsmaskin (a'la Carola i Stormvind) så skulle vi antagligen orsakat en värre snöstorm än vad London igår skådade.

Hej.

Partydödare

Humöret sjönk drastiskt för ett par timmar sedan. Fuck. Tillbaka i verkligheten, att bota genom förträngning fungerade visst inte i den medicinska världen tyvärr. Tillbaka på ruta ett känns det lite som, men det är väl bara att börja acceptera.. And deal with it. Men inte just nu, det får ligga i den berömda lådan under sängen ett tag först.

Det jobbigaste är nog att inte kunna göra någonting åt det. Jag kan faktiskt inte fixa det. Jag kan inte rätta till det. För första gången på väldigt länge så ångrar jag mig. Även om jag vet att det inte tjänar någonting till..

Kvällsplugg med N kommer förhoppningsvis få mig på andra tankar. Och jag kan ju faktiskt vara glad över att jag verkar må betydligt bättre och vara mycket mer harmonisk utan en massa tillsatta hormoner i kroppen. Det är ju kanske inte så märkligt, men jag har aldrig fått uppleva det förut så grattis till mig.






Snillen spekulerar

Nicole har en teori.

-"Jag tror att Dino har måndagssjukan. Värsta bakis varje måndag. Det är därför han ställer in alla måndagsföreläsningar."

Glasklart. Nu har vi kommit på honom den lilla luringen. För övrigt vet han iallafall hur man gör en hel drös med studenter sura, grattis. Ställ gärna in ett par föreläsningar till, vi får mer gjort utan dina "eeeehm".







Februari

-"Igår natt när jag inte kunde sova så funderade jag på om jag kommer börja gråta när min framtida man friar till mig."
-"Du har för mycket fritid."
-"Eller tror du att man kommer behöva be om betänketid?"
En lång suck dödar sedan detta samtalsämne.

Intressanta diskussioner som denna kan man följa om man tjuvlyssnar när jag och J i godan ro "pluggar" i bibblan en söndag.
Vadå? Man undrar ju!

Alone or lonely?

a couple of months ago i would have said that it doesn't matter how great your life is, if you are livnging it on your own. at this point i couldn't disagree more. perhaps i am telling myself lies just to make it feel less hopeless to live a single life. but every day i become more certain that i really believe in my own propaganda. i am starting to get comfortable with me, myself and i. but i won't lie, i will be more than happy the day that i fall madly in love with my prince charming. we just haven't found each other yet. but right now i am perfectly comfortable. and at the end of the day, i might be alone. but for the fist time in my life i am not lonely, just alone.