A som i Apa och B som i Gapa.


Håll i hatten mina vänner. Ni känner väl mig vid det här laget och kommer antagligen inte bli särskilt förvånade av beskedet att jag inom kort lämnar lusekofterna och drar hem till Stockholm igen för att plugga psykologi. Fick andra intagingsbeskedet igår och det förändrade vårens plan en del alltså. Så, om några veckor blir jag alltså student igen för första gången på ett och ett halvt år och det ska bli mer än spännande kan jag lova. Kommer att få lära mig att leva på existensminimum, igen, förutsatt att jag inte hinner jobba men känns som att studierna väger upp dessa i-landsproblem ganska lätt. Inga konstigheter :)

Sitter just nu och kikar på biljett hem och funderar på om jag ska dra redan imorgon, känns inte som jag har särskilt mycket att hämta här nu när jag bestämt mig. Det skulle i så fall vara en liten avskedsmiddag/fylla med Daniel men vi får väl se.. Kanske är bättre att dra hem direkt och försöka tjäna ihop lite förlorade inkomster som mina typiska utsvävningar brukar dra med sig..

Kina, Sofie, Ida, Jonna, Sanna - Räknar med update's om vad som händer i era liv! Take care my dear friends and rock on :)

Stockholm i mitt hjärta..



Omgwtf


Jag kom in på Psykologi A. Now what?