Heeej..


Jag vaknade idag och hade antagligen det samsta humoret som en manniska som ar pa kos och gar bartenderskola kan ha. Nagot som inte gjorde saken battre var att jag var tvungen att tanda lampan krypa fram fran mitt gomstalle under tacket och borja plugga. Klockan sex pa morgonen. Varfor? Jo for att igar var om mojligt en lika dalig dag sa plugga var inte att tanka pa.

MEN jag ar en lyckans ost. Tack vare underbara vanner, vissa av er kan kanna er mer stolta, sa vande den onda dagen till en god redan efter sadar en halvtimme. Efter en peppande vackning, snalla ord istallet for suckar och sjalvklart upplysningen om att det var torsdag (jag var fullt overtygad om att det var onsdag, jag var tvungen att se bevis for att tro dem nar de sa att det var torsdag) sa kandes aven den har dagen som en av de basta i mitt liv.

Och eftersom det ar torsdag idag sa innebar det att det ar fredag imorn, och vad innebar det?
Provsmakning av alla drinkar!

Sa imorn blir det en hejdundrande dag med, provsmakning, bowling med klassen pa kvallen och champangebjudning framat halv tolv..

Skriver efter helgen, om jag fortfarande ar vid liv da!
(Ja, mamma. Jag ska ta det forsiktigt!)

Puss!

Pastakvall pa grabbarnas!

Lordag kvall, men ingen utgang idag! Vi ska till skolan imorn for att jobba in forra mandagen sa det kommer bli en tuff vecka det har! Saa.. Det blir soft ikvall (efter en hard kvall igar med mangder av champange) med pastasallad pa grabbarna graus.

I veckan har vi hunnit med bade en tur till en gigantisk vattenpark med hur manga roliga saker som helst, sol och bad, filmning till EBS hemsida, bli bjudna pa skumpa av vara larare igar, forfest pa en mexiansk skitrolig restaurang och mycket mycket mer.. Bilderna kommer om ett par dagar, det funkade visst inte att lagga in dem pa det har stallet..

Nu ar det ett par stycken som har borjat praktiskera med, verkar sa himla kul! Men far val se om det ar nan som vill ha mig, haha! Tills vidare far man val kampa pa med alla drinkar, det borjar fatktiskt bli lite svart.. Manga som har alldeles for manga ingredienser och ar typ likadana! Gah! Men men, plugga pa ett och tva! Har ju som tur ar en Alfred som hjalper mig tokmycket, tack for det du!

Hade visst inte sa mycket pa hjartat idag, skulle ju lagt in alla roliga kort.. Men ha en underbar lordagkvall alla mina darlingar.. Saknar er!

Puss \ M

Btw..


Kolla in alfrednystrom pa resedagboken.se


Moviestar

Hello there.. ;)

(Lips legs breasts and ass.. Alec, det ar ingen som fattar det har nere! Haller pa for fullt att introducera det som standard-halsningsfras.)

Haha, fick fragan om vi gar som andra barskolor och fyller ett ror med alla drinkar vi gor hela veckan for att sedan dricka upp det pa fredagen.. Ett fett nej pa den fragan kan jag garantera. Vi blandar inte es med riktigt sprit, vi anvander fargat vatten sa att vi ska kunna trana manga manga fler ganger. Vi gar pa en sjukt serios utbildning sa det hade nog inte riktigt passat med deras image.. Men for all del, tro inte att jag klagar. Vi har som jag sakert redan sagt 27 ganger pa tre inlagg, sjukt kul. Det ar det roligaste jag nagonsin har gjort.

Kommer precis fran skolan forresten, fick kora langdag som vanligt men det var helt okej idag. Why? Jo for att det vara nere tva killar fran EBS och filmade nar vi blandade drinkar och sadar idag, de ska uppdatera hemsidan rejalt sa de behover nya info-filmer, och gissa vilka som fick sta i baren och blanda drinkar pa tid? Right, me and Nicoletta plus tva andra! Lite stolt maste man faktiskt fa vara ;) Och imorn ska de filma flair, pourtest och lite gott och blandat.. Sa hall utkik pa hemsidan framat sommaren, haha!

Vi har haft langhelg med ju, pga lite ovader sa var vi lediga igar och ska istallet jobba in en dag i helgen. Gardagen spenderade istallet pa en bat mitt ute i medelhavet i sju timmar med tva bad-stopp och en liten turisttur till en o.. i turkiet tror jag det var. Inte rikgit sa flashigt som det var tankt men sjukt nice att ligga pa dack och sola en heeel dag och bara umgas och chilla. (Jonas, tanker pa dig sa fort jag skriver det ordet, haha!) Annars har vi varit ute i helgen men det har jag for mig att jag skrev om i sondags.. Bilder fran batturen kommer om ett par dagar! Sitter har i eftermiddag eftersom jag inte kan ligga och pressa pa beachen, brande knana igar, haha!

Onskar att alla ni bara kunde komma hit och traffa alla och ga med ut pa en utekvall med "ganget", helt underbara manniskor. Trots lite skumma konflikter, (kan det bli annat mellan 26 helt olika och frammande individer?) sa finns det ingen som jag skulle vilja byta bort, alla har sin charm helt enkelt.

Tanker pa er ofta, vid sana dar konstiga tillfallen. Nar nan papekar sana dar konstiga saker som annars bara Kina gor eller nar Sebbe eller Soppan skrattar sadar smittande precis som Ida. Och sen sjalvklart Justin, som ar Viktors spegelbild, hoppas du ar inne och laser det har broschan - Visst ar de sjukt lika? Plus att han ar toklik Justin Timberlake, darav namnet, haha!

Ha det underbart och hoppas att sommaren kommit till Sverige med!

Take care!
/ M

Bilder!



112347-37

Alfred, Sebbe, jag & Hakan




       

Atle (kanske inte stavas sa, han ar norsk, haha!) - Alfred, Sebbe & Hakan - Lisa, Nicoletta, Jakob & jaaag



  

Jag &Jakob       Jakob, Bella & Elin



   

Lisa & Jag          Soppan


112347-30

My honey!


Text far det bli en annan dag, nu vantar stranden!
Puss / M



En lat lordag med mycket plugg!

Plingeling igen!

Sitter pa ett tyst och trakigt hotell idag. Utanfor regnar och blaser det ministorm och alla ligger och sloar, kakar godis och pluggar och ar mer eller mindre bakis efter igar. Igar var det alltsa fredag och forsta veckan var slut, en fjardedel av kursen och det har gatt sa sjukt fort. Vi lar oss hur mycket som helst och alla ger verkligen garnet for att bli sa bra som mojligt och det ar verklkigen sa harligt att se. Samtidigt som jag ar sjukt stolt over mig sjalv att jag inte bara ger upp nar flairflaskan envisas med att gora sandtricket hela tiden eller nar jag far total blackout i baren. Jag bara fortsatter och marker for forsta gangen att ovning ger fardighet.

Daniel, daniel, daniel. Jag saknar dig.. Men samtidigt sa ser jag mer fram emot att traffa dig om tre veckor an ge upp och traffa dig nu. Aldrig, detta ar sa kul och jag ska verkligen utnyttja det till max, och da inga inte hemlangtan och langtan. Bara lite.. Har i alla fall kopt ett kort till telefonen nu sa man kan prata lite mer.. Love.

Nu ska visst the gang ut och ata sa det ar val bast att hanga pa.

Hors snart igen!

Manga kramar!
/M

Laget pa Kos!

Hej allihopa everybody!

Forsta lagesrapporten fran Kos, finally! Och jag kan bara saga att allt ar hur bra som helst, solen skiner fran morgon till kvall och alla nya manniskor man har traffat har pa kursen ar helt underbara. Redan efter forsta kvallen kandes det som man kannt varandra i flera ar, kan det bli battre? Alla umgas, pluggar, ater och festar ihop och livet ar verkligen som det ska vara.

Igar borjade skolan efter fyra dagars semester har pa Kos och pa Rhodos och det ar verkligen ingen soft semester har vi redan upptackt. Det borjade med prov redan idag och imorn ska vi forsoka oss pa flairing, vilket kommer bli sjukt kul! Men satan vad svart.. Bara idag har jag lart mig att blanda fem nya drinkar och halla med dubbelfattning med free pouring. Typ gora tva drinkar samtidigt och en kanske ska ha fyra cl vodka samtidigt som man haller 2 cl liter kahlua i det andra, snacka om koordinationsformaga!

Skolan ligger faktiskt en bra bit fran hotellet men det ar bara bra for da far man lite gratis och behovlig kondition! Sa halv nio varje dag bar det av till skolan och sa slutar vi tre fyra nan gang. Idag ligger de flesta pa stranden men jag har gatt och blivit ratt forkyld sa jag haller mig pa hotellet och pluggar ikvall, vilket vi kommer behova gora ett par timmar varje dag. Som sagt, ingen semester direkt, men det ar skont att halla sig sysselsatt.

Utelivet ar val egentligen inget att hurra for an, eftersom hogsasongen inte kommer igang forren i juni men vi har fruktansvart kul anda! Och som sagt, bra att kunna koncentrera sig pa skolan fullt ut, inget uteliv som lockar pa vardagarna alltsa, haha!

Det blir inga bilder idag, tyvarr, for vill hinna skriva sa mycket som mojligt och sadar, och arligt talat sa fattar jag inte riktigt hur man gor heller.. Men jag hoppas att det kommer! Kanske senare i veckan eller i helgen.

Hoppas ni har det bra alla harliga vanner, saknar er lagom mycket och trivs som fisken i vattnet!

Bamsekramar!
/ Martini


Det kittlas i magen


...för nu är det inte alls många timmar kvar! Ihihihih! Wohoo! Yeah!

Ska tänka på er när jag ligger på playan och steker mig i solen, samtidigt som jag dricker en delikaaat drink! Lalalalala! För att inte taaala om den utsökta grekiska salladen! Som kommer få en given plats i min mage. Varje dag. I already love this! Yeah.. Nice.. Så sjuuukt kul!

HEJDÅ!!!!

/ Martini.

Is är gott.


Tack för en kalasrolig förfest Sanna! Så himla kul med lite ny blandning av folk, lite från norr och lite från söder ;)

112347-26

Och sen att Ida kom hela vägen från Götet för att träffa (mig) oss, gjorde ju inte saken sämre.
SJUKT kul att träffa dig innan jag åker! Åh Jonna.. Du är bäst. Vi fick dansgolvet att gunga.
Eller var det bara jag efter två tequila rose och en halv grogg på mindre än två minuter?
Kul som sjutton hade jag i alla fall med värsta dancemoves och diverse rumpnyp, hattjyvande och isätande.
Och Herregud vad goda de där socker/nejlika cigaretterna var! Haha! Bätrre än godis, och så kittlade det i munnen. Mumma.

Puss och hej!

/M112347-25

Tack för en heltrevlig kväll!

Puss och hej!

/M





Spänning i luften.


Idag är det torsdag. Nästa gång det är torsdag så ligger jag på beachen på Rhodos med en bit vattenmelon i ena handen och en paraplydrink i andra och blickar ut över havet. Torsdag är en bra dag.

Jag satte mig här för en stund sedan för  att ta lite paus i mitt packande. Nej, inte packandet till kos utan packandet hem till Unnaryd. Det är konstigt vad mycket saker, kläder och småskit som man samlar på sig under tre och ett halvt år, och det är bara här, hos Daniel. Hittills har jag lyckats fylla resväskan som jag tänkt ta med mig till kos (och starkt börjat tvivla på att den är stor nog), två stora shoppingbagar, en kasse i gekås-kasse-storlek, en ica-papperskasse och en vanlig plastkasse. "Har jag så här mycket kläder?" var en en återkommande tanke under packningen kan jag lova. Det känns rätt konstigt att allt som jag gör här i detta huset idag gör jag kanske för sista gången innan vi flyttar. Jag kommer antagligen aldrig att sova i Daniels rum igen, duscha här eller laga mat i deras kök. Men jag jag kan inte i närheten beskriva hur SKÖNT det känns. Konstigt underbart befriande skönt.

Ikväll är sista kvällen i Reftele innan jag åker, skönt men tråkigt eftersom jag faktiskt till 95% trivs kanonbra där. Känner på mig att jag kommer återvända dit till hösten.. Det är spännande att tänka på att när äventyret på Kos är slut så väntar om möjligt ännu mer spännande saker som inte bara ett utan två nya jobb. Jag ska flytta ihop med världens finaste Daniel i antagligen världens finaste lägenhet. Jag ska börja plugga, på en eller annan nivå. Och mycket, mycket mer..

Jag tror att jag ska bli stor.

Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera om mitt liv som bartender och sambo med Nicoletta så ofta som det går och hinns med. Tills vi ses igen mina vänner, ha det för jävla underbart och lev som om det inte finns någon morgondag.
I know I will.

KRAMAR!
/ M