Hello, hej, guten tag.


Dagarna flyger iväg som de brukar göra på våren men det känns värre än vanligt. Det känns som om det var igår -klyshigt jag vet men fortfarande sant- som vi satt här och skrattade så tårarna rann och samtidigt skålade och ojade oss över min aningens för starka tzatsiki och konstaterade att det skulle nog inte nappa ikväll, inte med den andedräkten. Det var nyårsafton och det var så sjukt skön stämning. Det var en av de roligaste kvällarna jag varit med om. Det känns fortfarande som att det var förra veckan som man gick till skolan varje dag och fick träffa alla underbara vänner. Det känns fortfarande som att resan till Kos är något avlägset och något som man bara har gått och längtat efter så länge så det har blivit en vanesak, men nästa vecka åker vi faktiskt, då blir det verklighet...



Hej, hej, hej!


I brist på tid så har mina vänner som jag chit-chattar med via detta underbara internet blivit lidande i allra högsta grad. Och som det ser ut just nu så kommer detta att fortsätta ett par dagar till.. Ok, Ida, nu har jag med skaffat mig ett liv =D

Gå ut och njut av solen -som har blivit en virrpanna på senare år och visar sig nästan var dag- och sitt inte där framför dator och uggla! ENJOY!

Alles gut här föresten och nu börjar det dra ihop sig.. Inför BEACH ´07! Som jag personligen inviger på Kos.. Hehe!

Puss hej!


Solstrålar

Det är tur att det finns solstrålar i form av vänner här i världen.


Idag är en strålande dag, jag är ledig och det känns underbart efter att ha jobbat hela dagen igår när det var så härligt väder. Och jag har hört att det idag ska bli ännu varmare så nu sitter jag här och väntar på att solen ska bryta sig igenom det där disiga som alltid finns på himlen på mornarna. Sen, ska lägga mig på en stor filt och sova, läsa, filosofera, lyssna på musik och bara vara. Jag ska träna på att sola med, man måste ju vara redo inför Kos så man pallar trycket.

I eftermiddag ska jag och mami åka till Gekås, igen, jag vet. Men det är en kul utflykt ju!


Helgresumé.
Fredag. Panikjobb på Bernts halva dagen och grillkväll sedan som kompenserade all stress. När jag kom hem väntade både vänner och ett dukat bord och sen blev det grillat!
 
     
Emma & Silja                Daniel & Annie                   Annie



Lördag. Spenderades på IKEA i full fräs för att samla vuxenpoäng, vilket gick riktigt bra med tanke på att vi hade beställt ett helt kök är vi kom därifrån. Som vi, sjukt nog, inte behöver betala ett öre för. Hey, vi är ju bara blivande hyresgäster! Som verkar ha världens bästa hyresvärd... Efter en eftermiddag i soliga Unnaryd så for vi in i de mörka skogarna och hamnade i Målskog på mat, chips, godis och en liten film!

Söndag. Efter en lång dags jobb slängde jag mig i bilen hem för att kunna njuta en timme eller två i solen innan det blev kvällen. Efter det så blev det mat, ännu mera godis och chips och film med Simon och Nicklas. Härlig helg trots lite för lite ledigt, men det får gå ändå ett tag till, sen blir det andra bullar!



Nu blir det godnatt för mig, det blir tidigt imorn..
Have a nice day!

Puss / M



Påskresumé


Under påskhelgen fick jag äntligen se den nya stugan! Den var helt underbar, även om det var mer hus än stuga så var den hur mysig som helst och havsutsikten var inte så tokig den heller.. Gissa om jag vill bosätta mig där juni - september, och strunta i allt vad jobb heter. Steninge är alltså stället som gäller i sommar.




Det är alltså såhär det är att vara student. De jobbade verkligen stenhårt hela helgen med sina studier. Eh.. Not.




                       

Bernadette och Ulf (Hunken)           Ulf, Johanna och Emma

Långfredagen spenderades med världens härligaste familj och det diskuterades både det ena och det andra. Ulf, som numera lämnat över sin "ny-tjej-varje-midommar-trofé" till Adam passade även på att lära ut ett poängsystem utöver det vanliga. Det var additioner och multiplikationer och divisioner i en enda röra och fick man över 1000 så var man King of the Castle. Vad det handlar om får ni försöka lista ut själva ;)






Min älskling!

Självklart hann Daniel beätta ALLT om sina, hrm, åkommor för både de som ville och inte ville höra. Varför är texten blå föresten? Wierd. Rumpor hit och arslen dit, av någon anledning så älskar jag honom ändå, haha! 




112347-21

Kärlek.


/M



Todays Laugh - Bamse, världens starkaste björn



Varför inte citera ett citat när man ändå ska citera?

"Man blir inte roligare än man gör sig!"


http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=748403

15 minuter in, hahahaha!

My name is Luka

Nej, det är det inte. Det är namnet på den låt som har bitit sig fast i min högra hälsena och vägrar att släppa taget. Förut idag så hade jag en annan sång som hängde och dinglade där -kommer som tur var inte ihåg vilken för i så fall hade den säkert fastnat igen- men den kunde jag råda bot på genom att sjunga ut refrängen högt, ljudligt och lite lyckligt. Den försvann alltså, den gav sig å fort jag lät den komma ut i det fria, men, det gör inte denna entoniga melodi. Icke! "..I live on the second floor.."  What to do?


Jag vill ha olivolja med smak av vitlök, för det gillar jag.


Borde egentligen packa eller göra wok just nu eftersom jag ska åka med Lena och Emma till Steninge redan ikväll. Ska bli riktigt skönt att åka iväg och andas lite annan luft och se havet för sjuttsingen. Familjen som de har firat påsk med sedan många år tillbaka ska vi träffa på fredag och då blir det mycket skratt, äggätning och kalas. Ih! Det är mysfaktor på hög nivå! Laddar upp lite kort sen efter helgen.. Om jag kommer ihåg att ta några!

Take care my loved ones!

/ Goldfish

Jag ska suga på den karamellen!

Om du inte vill läsa om en människa som surar på livet idag och är allmänt missnöjd så kan du sluta läsa ungefär här...

Idag är jag beredd att påstå att jag tycker lite synd om mig själv. Att det faktiskt är lite synd om mig. Under det senaste året har jag varit sjuk fler gånger än jag ens kan komma ihåg. Jag har missat dansföreställningar, studentfester och efterfester, jobb, roliga utflykter och gått runt och känt mig halvrisig så länge att jag inte ens kommer ihåg hur det känns att vara sådär helt och fullt frisk som en nötkärna. OM jag inte piggnar till efter min dunder-pencilin-kur som jag fick i lördags så vet i sjutton vad jag gör. Ringer hokuspokus-doktorer, titta-i-ögonen-och-ser-vad-som-är-fel-doktorer eller den där tanten i ulricehamn som testar typ 100 saker med ditt blod för att se om du har brist på nåt. Hey I know, brist på immunförsvar kanske?! En sak som är säker är i alla fall att jag aldrig mer efter den 9 maj kommer att sätta min fot på en endaste förskola som timvikarie. Enough.

...och istället fortsätta här:

Gav mig in i djungeln av utbildningar och kurser som finns att läsa och välja på till hösten för att aktivera min hjärna lite och hittade faktiskt något intressant här i Gnosjö, Hph - Sociologi 30 hp. Skickade med en ansökan om Tyska 15 hp med men är inte säker på att jag har läst tillräckligt många steg innan, ska kolla upp detta. Låter inte så tokigt i mina öron och kommer vara alternativ nr två efter massagen i Linköping, som btw tydligen har ändrat sin intagning hux flux så nu måste man tydligen ha bra betyg med. Härligt. Det ökar ju tyvärr inte mina chanser direkt..

Anyway, påsken kommer förhoppningsvis bli något av det trevligaste på länge. Tid med Daniel, ägg, får träffa hunken Ulf (deras stuggranne sedan de var små), gömma/leta påskägg och ta promenader längs havet. I like.

Take care. Och ta inte min bistra ton alltför allvarligt, ibland undrar man bara om det aldrig vänder.

Pusskram