malakamyggor

here is the shit, bad news first, right? senaste veckan har inte varit den basta i mitt liv, trots att jag ar har pa kos. jag har vaknat varje dag med nya hemska myggbett som inte ger med sig utan bara blir varre och varre. idag kunde jag inte oppna ena ogat och hogerhanden kunde jag inte stanga helt eftersom den var sa svullen. sa idag pa formiddagen fick jag jaga upp tobbe sa han kunde jobba for mig medans jag akte till sjukan en andra ganf den har veckan. yey. forra gangen var det namligen sa att jag stampat in en tandpetare i stortan. hoppas for ovrigt att skiten for min del ar over nu. brande mig sjalvmant i solen idag for att slippa smartan av myggbetten. skit ska skit ha.

annars ar livet underbart. bilder kommer snart! ska bara engagera mig lite med kameran forst. ikvall blir det utgang eftersom dominique fyller 20 imorgon. midsommar var fest och jobb. tell me about yours..!

bara en skitsak till. har aven ett svullet ora pga myggbetten.

karlek och bitterhet!


sol y mar

lever fortfarande, konstigt nog. fest hela natterna, jobb hela dagarna. yes, provjobbningen gick bra och nu ar det varje dag 10 - 19 pa strand restaurangen som galler for min del. ingen skrivfantasi idag men kor uppdatering i veckan, maste anda kolla hur det gick pa sista tentan och idag glomde jag saklart pappret med inloggnings grejerna.. eeeeh. livet ar harligt, men ratt mycket jobb just nu. inom kost kommer jag dela jobbet med en annan tjej forhoppningsvis och da blir det lite mer liv! midsommar pa fredag, jobbar tyvarr men jag och mina tva underbara beachboys som ocksa ska jobba har kommit fram till att vi kort stenhart, sa lange vi kan sta. ga och servera ar det fritt fram! fin regel det dar, ar dock osaker pa att den skulle godkannas av bossen. darfor fragar man inte. annars, well, sa lange vi har roligt! yihoo! och det har vi, jag och tobbe byggde en rutschkana av en pressening idag som vi la i vattenbryndet och sa tog man fart, sprang som fan och slangde sig, wiie! och sa akte man ut i havet :) sa jag att mitt jobb ar ratt hart och anstrangande?

peace out

Fuckable?

har  varit borta i sex dagar vilket resulterat i noll kommentarer pa bloggen och tva meddelande pa facebook (fran samma person dessutom), jag kanner mig fruktansvart saknad.

HAHA, men om vi ska ga tillbaka till verkligheten sa lever jag, har det underbart. varmt, soligt, roligt och galet. ligger pa stranden och pressar pa dagarna hittills eftersom jag inte borjat jobba och pa kvallarna drar vi til klubben allihopa och dricker, tittar pa fotbollen, nagra maste ju jobba lite med men vi andra dansar och lever livet. har redan hittat underbara manniskor som kommer forgylla sommaren och livet och jag trivs, verkligen.

good news 1, jag blev faster till en liten pojke i sondags!
good news 2, jag ska provjobba pa stranden pa fredag!

men kara vanner, greknummret kommer upp har snart och snalla, skriv och uppdatera mig om vad som hander hemma och i era liv!

pussar och karlek!


Om 14 ...

Om 14 timmar sitter jag och Lisa i bilen på väg till Malmö. Om 17 timmar sitter vi på tåget över Öresund till Kastrup. Om 19 timmar sitter vi på flyget till Aten. Om 25 timmar sitter vi på flyget till Kos.

OM 27 TIMMAR ÄR JAG I MITT PARADIS!

Sol , musik och flair med Lisa. Födelsedagkalas för X ikväll. Pirr i magen inatt. Grekiskt nummer och uppdatering med bilder kommer så fort jag landat i verkligheten igen.

Ta hand om er, ha en underbar sommar.

/M




Sommar sommar sommar

Gullegris.




Sannas kap. guldkant i stjärnan till dig!




Kvällens värdinna, vacker som få.




Annie, min stjärna.




Vackra vilda flickor.




Benjamin.




Tack för igår, underbart trevligt. Ser redan fram emot vår reunion i augusti och att få åka södra Sverige runt och hälsa på alla under hösten! ♥ / M