Målskogs-Emma.

Har nu spenderat kvällen med min kära vän Emma i Målskog (hon heter så i Daniels mobil så då blir det automatiskt att jag säger så av nån anledning). Trevligt umgänge och kycklingsallad blandat med softande - kan en tisdagkväll bli mycket bättre? Fyll det med lite Salamanca-karts-letande och vodoodockor på coolstuff.se så blir det lite extra krydda på moset. Haha.

Väl hemma hos älsklingen igen så fördriver jag tiden genom att titta på honom när han sover, västa söt. Och innan jag med ska krypa ner under täcket så tänka jag göra en liten snabb uppdatering här, det gäller att passa på när internet fungerar.

Jonna, tack för upplysningen och förklaringen, det är ju självklart! Tror stenhårt på din teori. Men vad gör jag nu då?

Äsch.. Det hinner inte hända så mycket på några timmar.. Förutom det jag redan skrivit.. Så nu hoppar jag i säng och tittar på You, Me and Dupree på Daniels Minidvd. Supersöt och helt onödig pryl by the way.

Godnatt!

Drömmarnas värld.

Mina drömmar driver med mig och försöker göra mig fullständigt galen. Att drömmar skulle vara ens undermedvetna som visar sig är så mycket bullshit som något kan vara, det är vad jag försöker övertyga mig själv om i alla fall. För om det mot alla odds inte skulle vara så, så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Fullständigt maktlös, hopplös och förvirrad. Det är alltid så här, det vet jag ju, när personer dyker upp i ens liv vid oväntade tillfällen och drar upp gamla minnen och oavslutade delar av ens liv till ytan. Varför är det så svårt att bara hugga något rakt av? Bara släppa det? You tell me.. Jag vet ju för f*n inte ens vad jag vill veta eller uppnå med allt det här, alla tankar, om och ifall.

Tänk att lite uppvaktning kan göra en så nipprig.
Och tänk att någon som aldrig ens förtjänade dig kan vända upp och ner på hela hjärnverksamheten genom att - inte göra någonting.

Utan att låta som jag övertygar mig själv så vet jag att inget av detta kommer att störa oss. Daniel är min bättre hälft och framtiden är vår och ingen annans. Du är allt jag drömmer om att vara - en underbar människa.


Make it a double.

Fredag
Västa goda maten och uppiggande rödvin. Komplimanger som värmde skönt och svett som rann. Flirt med batendern och heta disskussoner med tre kanadensare. Spritångor och popcorn med chokladsås. Idolchock och missförstånd som löstes.

Lördag
Bitmärken alá Annie och kärleksförklaringar från en 25 årig blond brandman, som dessutom hade god ekonomi, egen lägenhet och en 32" platt tv. Födelsedagsshots med Robin i baren och tjuvnyp i rumpan. Gratis öl och allvarligt snack med Gustavus den idiotförklarade. Asshaking till tusen med diverse kända och okända människor. Kära återseenden och förvirrande återseenden. Mystiska gömda känslor och oavbrutna skrattanfall på förfesten. Födelsegsöverraskningar i form av en sjukt snygg väska och pussar lite varstans. Jonnas tacopaj och porrprat med Ida.

Jonna Nicoletta Ida Carro Emma Peter Simon Niclas Annie Daniel Emme Lina  Robin Jossan Anna Emma Oahn Johan Lisa Simon Anna Linus Joel. Sjukt kul på diverse olika sätt.

Söndag
Min alldeles egna födelsedag som fick överlevas utan frukost på sängen. Den innehöll dock en sjukt bakis pojkvän och andra miserabla ting, som dock övervägdes av de goda. Fina presenter, god middag och ingen katastrof under tiden. Många söta sms från fina vänner och lite 19 års kris. Hade jag bara varit ett år äldre så kunde jag sökt jobb på systemet.

Måndag
Ytters lite uträttat eftersom 19 års krisen har mig i sitt grepp. Ska trots det inviga den nya thai restaurangen här i gnosjö nu med Daniel, Linus och Niclas - gotteligott. Handduk av, kläder på. Tjolahopp för sjutton.

Snopet.

Regn, regn, regn och mera regn. Tar det aldrig slut?
Fast i för sig, regn medför ju filmmys under täcket med min älskling.. Så vid närmare eftertanke, ge mig regn varje dag! Eller iaf varje kväll.. Som jag träffar Daniel då. Och vi inte har nåt annat planerat. Ok?

Näe, har väl inget vettigt att skriva idag heller. Den där skrivarinspirationen som infann sig i början gav sig snabbt av igen. Kan undra om den kommer tillbaka? Tills dess får ni dras med mina triviala vardagshändelser. Besökte Gislaved en snabbis idag och konstaterade att Mitt soffbord som jag tittade ut för två år sedan inte fanns kvar. Detta visste jag ju nästan innan eftersom jag plötsligt hittade det hemma hos Annie. Eller, det var på väg dit men hade inte kommit än. Men jag trodde faktiskt att det skulle finnas iaf ett till sånt där underbart litet bord kvar men det stod inte framme i så fall. Annie, det kommer ta ett tag innan jag har förlåtit dig för det här ska du veta.

Hmm. Ska göra mat nu. Är tokigt hungrig. Broccoli och vitlökssoppa. Sjukt gott. Och nyttigt.

Kisses!

En dubbel..buffé..utan sjösjuka, tack!

Ahh. Vilken nice helg. Men inte lika nice som den som komma skall. Nästa helg kör vi en dubbel, har man födelsedag så ska det firas, big time. Det inträffar ju trots allt ganska sällan.

Fredagen var kanonens, förutom att jag blev väckt och uppkörd ur sängen redan klockan sju (för att jobba dessutom) men jag överlevde tydligen det också. Det var värsta kul att träffa Jonna och Nicoletta igen.. Haha.. Ni är ju störtsköna..

Igår åt jag den godaste maten som går att hitta i Sverige tror jag. Martina hade ett äkta Halleluja moment på Soya när hon åt den wokade buffén. Sjukt gott! Champinjoner och räkor och fläskfilé och grönsaker och.. allt man kan önska sig. Kina, när du är hemma så måste vi helt enkelt åka dit och äta, du kommer älska det. Man får ta precis vad man vill och hur mycket man vill. Gah. Boka in det redan nu.

Idag fick jag sona för gårdagens lite för många vinglas och åka upp till simhallen en sväng. Tack gode värld att jag inte var bakis bara, då hade jag ju blivit sjösjuk av alla vågorna som den där kinesen lyckades göra när han misslyckades totalt med sin såkallade "crawl".

Hej hej leverpastej.

A new day, a new life.

I'm gonna give it a try. Den 4 januari får vi svaret, och förhoppningsvis får vi en liten hint ännu tidigare.
Inspirationen är fortfarande på vift, ska till simhallen och leta efter den på bassängbotten nu.
Man är inte roligare än man gör sig. Fine, idag är en ingendag.

Finn en vän.

Sökes: Inspiration, glädje och mening.