Lite kvällsfilosofi.


WARNING!

Jag är mer komplicerad än vad en hel bok med sudukon är för en sjuåring och ett korsord är för en dyslektiker.

Imorn klockan nio går tv:n igång utanför mitt rum. Mamma har bestämt sig för att öppna dagis här hemma imorn och då är det tydligen sommarlovsmorgon som gäller och inget annat. Men vad är dagens sommarlovsmorgon mot vad vi hade, på den gamla goda tiden menar jag. Det är väl precis som med julkalendrarna, det kommer aldrig att sändas någon bättre än Sunes Jul så de kan lika gärna ge upp och sända den i repris varje år och istället skänka produktionskostnaderna för en ny serie varje år till fattiga barn i Afrika eller något annat vettigt. Likadant med radiokalendern, helt ärligt, känner du en endaste människa som lyssnar på Sveriges Radios julkalender som inte är pensionär?

Point. Nej det var väl kanske inte någon poäng med det hela egentligen, men ändå värt att ventileras.

I think that the witch in Hans and Gretel are just missunderstood. There comes two children and starts eating on the house of your dreams. Wouldn't you be pissed of?

Sweet dreams.
/M


Bullmamma


Letar jobb och lägenhet i Stockholm för fullt och bestämt mig för att det ska gå. That´s it.

Annars jobbar jag på, och längtar efter sommarvädret. Lediga dagar ska spenderas i solen, inte framför datorn i väntan på att det i alla fall ska sluta regna innan man kan gå ut och ta en promenad eller något. Regn gör människan deprimerad i längden, inte på myshumör som vi kortare tillfällen. Usch. Jag skulle nog klara mig alldeles utmärkt utan regn, i alla fall den tiden då jag inte ligger och sover.

Hmm. Bullfika nästa. Min mamma har bakat bullar och snoddas för första gången på ett par år. Så nu gäller det att hålla sig framme kan jga ju lova. Men utdelningen och konkurrensen har avtagit det senaste året eftersom även min andra bror har flyttat hemifrån, lucky me! Men tro inte att det håller dem borta helt.. Alldeles nyss var bror här, på väg hem från jobbet, och nallade en påse. Har han känt lukten en mil bort? Skumt. Men finns det något bättre en nybakta bullar och kall mjölk? Nope.. Don´t think so..

Tack hej.



Du! Blanda inte in mig i vårt förhållande!

Mohaha, dvd:n är min bästa vän. Och jag känner rätt många, underbar människa.


Min midsommar 2007.
Efter en galen natt på Mogården i torsdags med alldeles för många penisonärer med spring i benen och alldeles för många sura godisar, ramlade jag i säng klockan åtta på midsommaraftons morgon för några timmar sömn. Framåt eftermiddagen bar det av till Bäckgården för lite midsommarfirande (läs: jobb) med en totalt sönderfrätt tunga som gjorde det total omöjligt att dricka kaffe, vilket i sin tur gjorde det knappt möjligt att hålla ögonen öppna hela kvällen. Sent på midsommarafton kommer jag fram till min sovplats för natten, ett rött tegelhus i Hillerstorp, där jag finner ett berusat par i femtioårs åldern (läs: mina föräldrar). Som tur var så smakade middagen bra.
Fyra timmars sömn senare satt jag åter i bilen på väg till jobbet och upptäckte lyckligt att det slutat regna! Väl på jobbet fortsatte dagen i samma goda anda med trevliga jobbarkompisar, snapsvisor och om inte en dans runt midsommarstången så blev det i alla fall en promenad runt den med en rullstol ungefär lika otymplig som en kundvagn. Jag hade kommit fram till lördag eftermiddag och skulle nu få äta lite god middag och dricka både desto mer och godare men gänget här hemma håller ju inte riktigt samma klass som partydjuren nere på Kos (tbw, lovely) så inte blev det någon fest inte. Mycket besviken gav jag mig av hemåt för att ha en date med min trogna kärlek, min dvd. Så en styck Yrrol senare så kändes allt mycket bättre men då väntade sängen så fick inte så mycket för den partyhöjaren. Ytterligare några timmar sömn senare satt jag i den berömda, fina, blå civicen (det är min bil som får mig att gå upp varje morgon) för att åka till jobbet. Där träffade jag Simon, en rolig prick på två meter som har livat upp stämningen rejält idag, förutom tanterna som vill att vi ska spela julmusik och bjuda på glögg mitt i sommaren. OCh nu sitter jag här.. Med hela livet framför mig (eller i alla fall hela kvällen) och fnular.

Tack och bock. Berätta gärna om din midsommar, i love a good story!

Pussel.


Jag vill aldrig bliva stur



Mitt nya motto:

Så mycket att göra, och så mycket tid!

/ M


Häng med på en egotripp

Berätta 5 egendomliga saker om dig själv och utamana 3 nya personer!

1. Jag hatar att komma för sent.
Egentligen är det väldigt konstigt att jag inte äger någon klocka, och inte har gjort det sen jag började skolan och hade en röd klocka med musse på, eftersom jag verkligen inte tycker om att komma för sent. Dock är det kanske därför som det känns helt naturligt att jag både gett min mamma och daniel en klocka i "present" det senaste året. För jag gillar heller inte när andra människor är sena, vadå pik?

2. Jag erkänner.
Mitt lokalsinne är inte det bästa. Jag skulle inte vilja påstå att det är helt uselt för ibland, eller ok, sällan, så hittar jag faktiskt rätt till slut. Jag tror att det är mitt lugn och min totala säkerhet som jag visar utåt när jag ska guida mina stackars vänner som gör att de faktiskt gång efter gång svansar efter. Fools.. ;) Men så länge vi har roligt!!!

3. Nyfikenhet.
Jag är en aning för nyfiken för mitt eget bästa. Jag vill inte vara ofin eller tränga mig på, jag vill bara så gärna veta.. Allt helst. Sorry dude..

4. Jag är perfektionist
Jag är Idas motsats, på många vis faktiskt, men särskilt när det gäller min städmani, både när det gäller mig själv och andra. Jag gillar när saker står på sin plats och när saker och ting följer planen helt enkelt. Ida, remeber när du hittade mig med disktrasan i högsta hugg i din lägenhet i full färd med att torka av din, för övrigt sjukt dammiga, lampa? Haha!

5. Bambi på hal is.
Jag är en jävel på att åka skridskor, rent ut sagt. HA!


Jag utmanar:
www.paperkite.blogg.se

Bakom mina solglasögon

Efter en totaldiss mot Bernts så jobbar jag nu när jag själv vill. Nästan i alla fall.. Plus att jag nu jobbar med något som känns någorlunda meningsfullt. Hur känns det egentligen att pracka på redan tjocka människor tårtor och kakor? Well, i didn´t like it.

Just nu är jag en sysslolös människa med otroligt mycket fritid och därför undehåller jag mig med att försöka bli som Emma, en shopaholic. Måste säga att efter dagens och gårdagens shoppingrundor så är jag på mycket god väg och skulle vilja kalla mig en stark och rakt uppåtgående rockie. Så tillagt på inventarielistan för min garderob är ett par svarta ballerina med toksöta snören och rosetter, en kort, naturvit stickad kofta, galet snygga mörka baggy jeans från levi´s och en fred perry tröja. Får nog bli lite bilder på inköpen tror jag..

Anyway, det är vad jag gör på dagarna. Men kvällarna då? Hmm, jag skulle kunna göra som de flesta andra och festa till det rejält varenda helg, eller så kan jag gräva ner mig i soffan, titta på titanic och gråta ett par liter. Just för tillfället så låter det första alternativet väldigt lockande men samtidigt så lutar det mer mot det andra. Anledning? Varenda liten raring till vän är redan ute och roar sig på alla håll och kanter i Sverige, Tyskland och på Kos. Men hey! Än är klockan bara barnet och förhoppningsvis kan jag locka med mig någon ut på lite äventyr..

Ha en alldeles förträfflig lördag mina vänner.

Puss M


Ella Malaca!


Internet fungerar verkligen inte okej så det blir inte fler bilder än så här idag. Men jag jobbar på det och det kommer, det kommer!


112347-41

Titta lite snett åt vänster så blir bilden kalasfin, haha!  Allt kan ju inte bli helt rätt..



       

T.v. en av lärarna på skolan, Clabbe! Så skön kille träffar man inte ofta, men det är Inga Konstigheter!
T.h. Avslutningsmiddagen i fredags. Emelie och Alfred, en underbar kväll som tyvärr innebar just Avslutning..


Nu bär det av hem till unnaryd, har en del att ordna med och fundera på. Ta hand om er!

Puss / M


En månad senare..


Hade aldrig kunnat ana att så mycket kunde hända på en månad. Jag är fortfrande bara halvvägs med i allt som hänt och har nog inte insett att jag redan är hemma, och alla ni andra är där. På Kos. Och att jag saknar er så jävla mycket redan efter en dag. Jag går liksom runt här i ett tomt hus och kommer på mig själv med att titta efter era härliga ansikten hela tiden. Jag tittar ut genom fönstret och förväntar mig nästan att någon av er ska dyka upp där. Se Lisa som står och flairar, se Sebbe göra en Elvisimitation som får alla att gråta av skratt, Alfred som rockar loss på dansgolvet, Justin som sitter bara sitter och ler sådär härligt som bara han kan, Nicoletta som strippar och hoppar i sängen med Alfred, Danne som spelar gitarr, Emily som spelar tetris.. Det är som jag drömmer och bara vill vakna och upptäcka att jag fortfarande delar ett rum på alldeles för få kvadrat med tre av världens underbaraste människor. Att jag fortfarande befinner mig väldigt långt hemifrån och är fri som en fågel.

Tack Nicoletta, Alfred, Justin, Emily, Sebbe, Tobbe, Lisa, Soppan, Silje, Stine, Håkan, Atle, Janne, Elin, Danne, Hunken, Jacob, Mattias, Malin, Helena, Fredrik, Emelie, Erik, Bella, Johannes, Clabbe och alla underbara människor som gjorde min månad på Kos till den bästa i hela mitt liv. (Gode gud förlåt mig om jag glömt någon!)

KÄRLEK!

/M


Me as a bartender!



112347-39

En ensam liten bild... Allt funkar ju inte direkt som det ska har nere nar det galler uppladdning av blider, haha!

Idag och tva dagar framat ar det bara pluggande som galler eftersom det ar slutprov pa onsdag och torsdag.

Well, ska plugga vidare nu, pa balkongen! jattemysigt!

Ha det braaaa!