2009 - NYÅRSAFTON - 2010


Välkomnandet var varmt och hjärtligt, speciellt för mig och Lisa som var nya tillskott i The Family för i år.



Vacker dukning, bordsplacering och treträtters som fick smaklökarna på fall.. Till förrätt serverades Havets frukter a'la Exotica. Huvudrätt, Lax med inbakade grönsaker serverat med potatis a'la Nalle Puh, på en bädd av babyspenat. Sist men inte minst avnjöt vi en Pannacotta a'la Saffran serverat med chokladflarn och mangosås.






Don Corleone, Don Alexandro & Don Luca m.fl.





Efter den utsökta middagen summerade vi det gågna året månad för månad och både det ena och det andra kom upp till ytan.. Historier värda att minnas, och applåder som räcker långt framöver. Topp två händelser enligt mig: april, då jag och alexander träffades. November, då Alexander luftade plånboken och köpte sig själv nytt tak över huvudet. Det hölls även en liten prisutdelning till de filurer som fått uppdrag under middagen. Alexander drog hem första pris efter att efter varenda gång någon hållt ett tal eller liknande, direkt efter utbringa en andra skål.. Och det lyckades han utmärkt med, således blev det en hel del extra skålande och drickande! Sen slog klockan tolv och det var traditionellt tittande på raketer och sprutande av champange utomhus...



Don Alexandro sprutade champange överallt, inklusive halva mig och sina egna ögon, eftersom han promt skulle använda sin stora kniv och skära av korken. Sådär som de gjorde på Nyhetsmorgon. Sabrera? Och sedvanligt så blev det soffhäng efter infirandet utomhus, och medans de andra kalasade vidare blev det gamla mossiga paret Martina och Alex tröttare och tröttare istället för mer och mer berusade..




Tack för en fantastiskt trevlig kväll!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback