resplan

Jag har frågat Lisa om vår resplan lite för många gånger nu, så jag publicerar den helt enkelt här. En guldfisks bästa minnesanteckningsforum, blogg. Man tappar inte bort dem och sådär. Så, här hittar ni mig:

Bangkok -> Phuket
Phuket -> Phi Phi
Phi Phi -> Koh Hai
Dagsutflykt till Koh Mook
Koh Hai -> Phuket



Kommentarer
Postat av: sannapanna

phi phi är kul o fint, med snorkelutflykter o annat :) phuket däremot kan ni strunta i... det är mest bara en massa fulla charterresenärer där och ladyboys :)



& jag är inte alls avsundsjuk heller för den delen. inte alls. puss på dig

2010-02-17 @ 11:52:58
Postat av: kina

Jag håller med Sanna fullt ut på alla punkter. Phi Phi = Nice. Phuket är överreklamerat. Och jag är inte heller avundsjuk! Haha. Nja, bloggen får vila ett tag tills jag hittar ork, energi och TID att skriva igen. We'll see. Har blivit så irriterad på en del som kommenterat också så det känns inte lika kul heller längre. Men vi får se :) kram!

Postat av: Emma

Bloggarna dör ut, Facebook är det "nya". Det är bara Martina som är rebellisk nog att gå mot strömmen, men det är ingenting vi klagar på!!

2010-02-17 @ 18:52:57
URL: http://emkas.blogg.se/
Postat av: Svar till allihopa

Sanabanana: Phuket är en mellanlandning, Lisa ska lämna av all sin packning (hon har bott i Bangkok senaste halvåret) och samtidigt ska vi hälsa på två vänner från Kos som bor där och driver barskolan. Det inte ladyboysen vi är ute efter... Men tack för tipsen ändå, ska tänka på dig när jag ligger och guppar runt i havet :P



Kina: Åh, idioter finns ju överallt så klart. Skit i det :D



Emma: Twitter, wordpress och LinkedIn är det "nya", men jag smyger mig på det. Men facebook är rätt tråkigt, det står jag fast vid!

2010-02-18 @ 09:39:44
Postat av: Emma

Twitter är ju bara skit, finns ingen anledning att använda det när Facebook har allt! ;) Kanske ska satsa på Second Life? Det är ju iaf nyskapande, det får man faktiskt säga ;)

2010-02-18 @ 13:06:05
URL: http://emkas.blogg.se/
Postat av: Svar till Emma

Second Life är ju sååå ute Emma! Häng med va..? Haha!

2010-02-18 @ 23:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback