part two for today: bibblis

Lamporna är sönder på tredje våningen i bibblan. Spännande och lite mysigt. Iallafall för mig som ändå sitter och pysslar och knapprar på tangenterna vid min lilla ögonsten. Med den nya BB-musiken i öronen och en kille som sitter bredvid mig och läser vad jag skriver ijust i detta nu är det ganska trevligt att vara student och skriva hemtentis. Tänk så tråkigt det hade varit att bara tokplugga och sedan få ur sig allt man lärt sig under ett par timmar på en salskrivning. Jag gillart det här med hemskrivning, fast att jag inte vet om jag är så bra på det. Vad värre kan hända än komplettering? (Okej, jag blir svettig bara jag tänker på det, inte en till skittenta efter mig!)

Men jag tror att Göran gillar mig. Jag sitter alltid längst fram, svarar på frågor och ser allmänt intresserad ut samtidigt som jag antecknar frenetiskt. Nu tänker du: "ha, det kvittar ju, för han vet ändå inte vem jag är till namnet när jag lämnar in tentan!". Då säger jag: Joho! För mitt namn används otaliga gånger i exempel i klassrummet, vilket dock kan bero på att jag på veckobasis mailar Göran och ställer en fråga eller två. Föresten, då kanske har har tröttnat på mig istället? Äsch. Han vet iallafall vem jag är, och det är jag nöjd med.

Back to tentis. Hör av dig om du vill fika, för det vill jag. Varför unna sig en dyr bibblis-fika? För jag får fyra veckor försenat csn på måndag! woho! Och som om det inte vore nog, lön och nytt csn om dryga veckan! Dubbelwoho!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback