VILL HA!

Under verksamhetsåret 2009 har medarbetarna på X erbjudits att träffa en friskvårdscoach. Detta för att följa upp och för att anpassa våra livsstilsinsatser utifrån verkliga behov.

Det vi behöver din hjälp med att analysera är om och i så fall vilka effekter coachningen haft på den egna livsstilen samt vilken upplevelse medarbetaren haft av coachningen Uppgiften kommer säkerligen att kräva olika insamlingsmetoder, men vi önskar en totalundersökning.

I uppgiften ingår att:
- Mäta effekten av friskvårdscoachningen i fråga om livsstilsförändring. Om och i så fall vilken effekt den har haft på livsstilen.
- Kartlägga anledningen till att personer valde att delta respektive inte delta.
– Undersöka upplevelsen eller kvalitén t.e.x längden i samtalet, handledningen

Du ska sammanställa och kritiskt granska resultatet och föreslå eventuella andra åtgärder, så det finns stora möjligheter att utforma arbetet efter egna idéer och förslag. Resultatet vill vi att ni presenterar på ett såväl vetenskapligt som populärvetenskapligt sätt. Detta ska sedan presenteras för enhetens chefer och medarbetare.

Vi söker studenter som ska skriva sin uppsats våren 2010 på 10-20 veckor inom exempelvis ekonomi, psykologi, sociologi med inriktning hälsa/arbetsrätt eller hälso- och sjukvårdskunskap eller inom liknande. Då uppsatsarbetet troligen kommer att kräva arbete med kvalitativa intervjuer söker vi dig som har förmåga att göra intervjuer på ett sätt som ger förtroende och skapar intresse. Du har god samarbetsförmåga, är en duktig kommunikatör och bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback