juleplaner

Ooooookej. Har precis planerat in 11 extrapass under Medleys julschema. Smart ass. Men jag gissar att det är bästa sättet att hålla igång och lära sig nya BB passet bäst, att köra det rgelbundet. Pallar inte att lära mig det nu, och sen glömma det till det har blivit vårschema. Men, då kan det ju vara bra att också lära sig det från första början.. Så, DO IT!


Kommentarer
Postat av: kina

Hej söt!

Har ni funderat vidare kring nyår? Jag har pratat med Nicoletta och vi tänkte att man kan köra middag och trevligheter hemma hos mig, och sedan gå upp till hotellet ett tag och träffa de andra, ta en drink (eller sju) och utropa gott nytt år tillsammans med alla andra. Vore supermysigt om du och A ville komma isf! Jocke och Carl känner ju inte heller särskilt många gvd-bor liksom. Så vi kan bonda tillsammans istället :)



Böcker.. Ja, jag gillar Åsne Seijerstad. Särskilt 100 och en dag om kriget i Irak. En blomma i Afrikas öknen är också en gryyyymt bra bok, av Waris Disri eller hur hon nu stavar sitt namn. Diplomatdottern, av Tine Frennstedt har jag också hört ska vara bra (heroin och thailändska fängelser du vet, alltid lika fängslande). Personligen älskar jag Ayn Rand, hon är filosofisk på ett subtilt sätt och skriver grymt bra romaner (trots att jag sällan läser just romaner) - urkällan är en klassiker! Lena Sundström är jäkligt rolig om hon är intresserad av politik på ett humoristiskt vis (särskilt saker jag inte förstår och personer jag inte tycker om).



Kolla adlibris på böcker hon gillar och se till höger vad de som köpt dessa böcker också köpt. Alltid ett bra tips :)



Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback