Karlavagnen

Efter ett samtal från bästaste C så slutade den lite långtråkiga fredagsaftonen i tp-kamp och ett glas rött. Sofistikerat värre, eller vad säger du C? Killar alltså, de går inte av för hackor (mycket märkligt ordspråk för övrigt).

Har precis avslutat en mycket märklig msn-konversation med en man som jag lärde känna på Kos förra sommaren. Eller trodde mig känna, om jag ska avslöja hela sanningen. Kan tänka mig att skriva en rad till mannen i fråga imorgon, då han troligtvis befinner sig i ett mer nyktert tillstånd och få klarhet i mystiken. Nyfiken kan man ju inte rå för att man är, men i det här fallet är det nog dock bäst att inte rota mer än nödvändigt. Jag tror att jag förstår så mycket som jag behöver förstå.

Det blev en sen natt, eller tidig morgon om så önskas och träning imorgon förmiddag borde nog avbokas. Kanske får det bli löpning istället, när jag känner mig färdigjobbad med analysen för imorgon. Kvällstid blir det möjligen en sväng in till stan för att socialisera på en inflyttningsfest. Bra, nu vet jag vad jag ska göra imorgon.

Natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback