De e la gött, kåren!

Det är coffee-time. Big time. Förut idag var jag oförskämt pigg och glad men nu, en walk of shame och en hemresa senare det är knäck i benen och skumtomte i huvudet. Haha, men att det skulle stoppa mig en dag som denna, icke! Om ett par timmar är det Emma och jag som, tillsammans med lilla storebror och hans ständiga följeslagare, ger oss på flaskan igen. Idag väntar utgång i Sveriges Jerusalem, dock kommer det troligtvis konsumeras mer vin än vad Jönköpingsborna är vana vid. Men eftersom HV71 verkar gå mot en säker seger så kan vad som helst hända även i Jönkan. Gött mos!

Jag är en väldigt festlig människa när jag lite berusad. I vilket fall tycker jag det när jag tänker över de bedrifter som jag lyckas hinna med varje utekväll. Eftersom det är jul och jag känner mig extra snäll tänker jag bjuda på ett par godingar.

1:a plats
En vän presenterar mig för en man som jag knappt är bekant med. Han försöker presentera sig men vår konversation blev som en ofrivillig visklek. Detta eftersom jag hörde lite fel och sa bestämt "nej" och skakade på huvudet när han presenterade sig och sa sitt namn. Tre gånger.

2:a plats
Jag åkte hemifrån med hudfärgade strumpbyxor. Jag vaknade upp med svarta strumpbyxor och svarta knästrumpor.

3:e plats
Här hamnar helt enkelt hela cirkusen av logik som plötsligt uppstår i en överförfriskad Martinas hjärna.


Återkommer imorgon. Kanske med en ny lista. Vem vet. Eller så har jag nu blivit lite äldre och lite visare och lärt mig av ytterligare några misstag. Eller?




Kommentarer
Postat av: kina

Åh, de där svarta strumpbyxorna och knästrumporna längtade jag innerligt efter när jag väntade utanför parken till 03.00. Hoppas de värmde gott! haha. Du var en sight for soared eyes inne på toan när de skulle på. I love you so it hurts. Anyways, tack för igår och hoppas ni har kul ikväll! vi flyttade spelkvällen tills imorn istället så jag hoppas du kommer! (och pls ta med mina mjukiskläder som jag glömde hos dig + de välbevandrade strumporna). Jag hör av mig imorn! xx


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback