100% true story. (2)


Kina pysslar i köket och konstaterar att en tänkt ingrediens har blivit lite mjuk och tråkig.

-Hahaha! En SKUMBANAN!

Fem sekunder senare, efter att jag krystat fram något som skulle likna ett skratt för att hon inte skulle bli ledsen över att jag tyckte att det var en ganska tråkig ordvits, inser hon sitt lilla misstag och klämmer fram:

- Eller, just det, det är ju en morot. . .




Morot




Banan


image83

Skumbanan



Check?





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahahahaa vad jag garvar!!!!!!! Men duh, kom hit nu då! Jag lagar kycklig... please? :p Mästerkocken (the master COCK) har online-kurs nu:

1. Skär kyckling i små bitar, stek på mellanvärme.
2. Gör samma sak med röda paprikor (i en annan stekpanna så går det fortfare) och när kycklingen börjar se o-rå ut kan du lägga ner paprikorna där med. (en stor filé kräver typ 2 paprikor - paprika är gott)
3. salta och peppra
4. när kycklingen är genomstekt och paprikan någorlunda mjukt häller du över grädde (sojagrädde rekommenderas varmt - man kan även spä ut med lite sojamjölk eftersom vattnet dunstar så fort)
5. Krydda med curry (jag tar även lite chili con carne krydda för att spica till det lite men inget måste) och mer salt o peppar (efter behag, som Melker!)
6. Låt det koka ihop en stund och ös på rejält med mjölk för o få massa sås (såsen gör allt - vi hade för lite i lördags) o krydda kyrdda med curry curry (gul curry alltså)
7. Skär 1 banan per filé och lägg i strax innan du ska servera så hinner de blir lagom mjuka i den varma såsen innan de äts - får de ligga för länge tappar de smaken.
8. Avnjut med indiskt basmati-ris (öh, nummer minus 1 - sätt på riset så får de koka medan du gör kycklingen, haha), ett gäng vänner med indiska sjalar och kastmärke i pannan!!

Food is Love

Postat av: Anna

JO jag älskar paris! Har varit där 3 gånger, en gång 2000 med en kompis, sen var Pelle och jag där i november hos Kina och då hade vi asbra väder, det kändes som vår och vi satt ute och fikade och gick hur många mil som helst medan kina var i skolan och tittade på allt (bilder finns på bloggen under november 2007) sen var mamma och jag där nu i mars men vi hade så hemsk väder vilket kändes som man inte ens fick ut hälften så mycket av Paris som vi fick i höstas. Men det är ju så smidigt att åka ner så det gör jag fler gånger. kanske i höst och handlar lite =) ah psykologi har jag med läst lite kurser i, både grupp och individ. Intressant att kunna. Tänk vad mycket man lär sig om hur barn fungerar, alla föräldrar borde läsa en kurs i psykologi. Finns så många olämpliga föräldrar tycker jag.. Lycka till med studierna och njut huvudstaden!

2008-04-03 @ 14:28:05
URL: http://pannis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback