Pastakvall pa grabbarnas!

Lordag kvall, men ingen utgang idag! Vi ska till skolan imorn for att jobba in forra mandagen sa det kommer bli en tuff vecka det har! Saa.. Det blir soft ikvall (efter en hard kvall igar med mangder av champange) med pastasallad pa grabbarna graus.

I veckan har vi hunnit med bade en tur till en gigantisk vattenpark med hur manga roliga saker som helst, sol och bad, filmning till EBS hemsida, bli bjudna pa skumpa av vara larare igar, forfest pa en mexiansk skitrolig restaurang och mycket mycket mer.. Bilderna kommer om ett par dagar, det funkade visst inte att lagga in dem pa det har stallet..

Nu ar det ett par stycken som har borjat praktiskera med, verkar sa himla kul! Men far val se om det ar nan som vill ha mig, haha! Tills vidare far man val kampa pa med alla drinkar, det borjar fatktiskt bli lite svart.. Manga som har alldeles for manga ingredienser och ar typ likadana! Gah! Men men, plugga pa ett och tva! Har ju som tur ar en Alfred som hjalper mig tokmycket, tack for det du!

Hade visst inte sa mycket pa hjartat idag, skulle ju lagt in alla roliga kort.. Men ha en underbar lordagkvall alla mina darlingar.. Saknar er!

Puss \ M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback