Varför köper jag alltid licorice lime fast jag vet att jag inte tycker om det särskilt mycket?




112347-27

Myspys och förfest inför..


112347-28

Melody Club!

Kanonbra spelning tycker jag med många bra låtar. Plus lite som man inte väntade sig.
Hihi! Härligt med konsert!



känslovulkan



Att jobba söndag för att sedan vara ledig måndag, det är bland det härligaste som finns tror jag. Ytterst underskattat i alla fall. Även om jag fick sluta två timmar för sent igår så orkade jag mig igenom dagen utan några som helst problem eftersom jag aldrig tror att jag har haft så roligt på jobbet någon gång. Det var sjungande personal och skrattande 320-or blandat med tröjor på galjar i fönster och bara allmännt dåliga men ack så roliga skämt.. Herregud va kul vi hade.. Tänk om man alltid kunde jobba med det gänget, då skulle jag vakna glad som en sol varje morgon och tycka att livet var underbart bara för att jag skulle får gå till jobbet. Yepp, så bra är dom.

Snart kommer Daniel hem och äter, som han brukade göra varje dag innan när jag inte jobbade så mycket. Ganska mysigt faktiskt, men idag så blir det nog ite surare miner. Men man kan väl inte alltid tycka likadant antar jag, det hade nog varit rätt tråkigt. Men man borde ju ändå dra år samma håll. Hmm. Kanske är det bara jag som är den där gnälliga kärringen eller så är det han som är den där gubben som har en försmåga att stänga av lyssningsfunktionen på öronen, hard to tell.

Nu ska jag i alla fall se om min toblerone som Lena var så snäll och köpte till mig på flyget har stelnat igen. Den har nämligen gått igenom en smältningsfas i dagarna tre. Mmm, sen i eftermiddag blir det chokladmums och sol istället för träning, den där dumma och långdragna förkylningen har visst bestämmt sig för att inte ge med sig riktigt än.


Finns en massa jag vill skriva om men detta kanske inte är den rätta platsen för de orden om man tänker efter. Det finns så mycket som behöver komma ut i  luften och som inte borde stängas inne. Det är så kvavt. Vi måste inte, vi borde och jag vill. Vill att du ska må bra, bra på riktigt och inte som nu. Du måste släppa ut allt, för det finns där. Herregud vad livet kan vara ett dåligt skämt ibland. Vi finns verkligen här för dig. Men hur i hela världen når jag dig?


Martina


Oslagbara





 
   
Idolkort.





För att vi tycker om varandra!



112347-17

Snygga, sexiga OCH singlar!



depression light?

Solen skiner som om det vore vilken dag som helst, i juli ? men trots det så är vi bara i mitten av mars och låångt ifrån den trots allt ganska härliga svenska sommaren. Detta mars är av en ny sort som domineras av det så kallade aprilvädret ? vilket vi inte ifrågasätter efter helgen i härliga, men ack så väderombytliga Göteborg. Under söndags brunchen hos Jennie kändes det som vädrets makter hann avverka både en och två årstider med både snöhagel med åska och storm till strålande sol på mindre än en timme! Hold your horses, weathergod. Efter en stillsam och bekväm tågresa i lördags var jag alltså framme i Göteborg där jag möttes av tre välbekanta ansikten, kan inte fatta att det var två, nästan tre månader sen sist! Men kan inte påstå att det kändes av särskilt mycket. Eftersom vi var en aning sega allihopa av diverse olika anledningar fick det bli soft uppladdning med godis och chips, och kaffe för min del!  Förfesten var kanontrevlig och ägde rum i en värsta lyxlokalen (är det inte meningen att allt som har med studenter och göra ska vara fattigt och inhandlat på second hand och loppmarknader?) med bar, platt-tv ? you name it. Idas nyfunna vänner var inte så tokiga de heller och definitivt bra party- och ögongodismaterial! Även om allt inte blev riktigt som det var tänkt så var det ändå en kalasrolig helg med tre underbara och uppskattade vänner. (Den fjärde är, som ni som följer bloggen vet, strandsatt i en damsko lite längre söderut i väntan på räddning. Ni har väl för guds skull inte glömt insamlingen?) Lägg till lite chokladmousse med tillhörande orange isglass (med ett finare ord såklart), hemgjorda scones med sylt och vispgrädde (!?), skratt och tårar, bilder som ska skickas till Slitz, dans, diskussioner om Fitler och en massa KÄRLEK. That?s my weekend in a nutshell.

Bilderna är på ett ställe, jag på ett annat så ge dig till tåls. Det kommer.


PP. Varför vill jag ändå gräva mig ett mysigt mörkt litet hål i jorden och krypa in och lägga mig?



Remebeh, remembeh - FAME!

Hoppas verkligen att min onda hals ger upp innan morgondagen för jag vill inte vara sjuk i GÖTEBORG!

Imorn kör vi!

/ M

Förväntningar!


Om 52 timmar sätter jag fötterna i staden Göteborg för ett, och kanske två, härliga återseenden och en inflyttningsfest som kommer få det att bubbla i ben och armar. Höga förväntningar är till för att bräckas anser jag och helgen har stora sådana! Men innan det är tid för party hela natten lång så väntar 7 timmar jobb i Reftele, 4 timmar på Hallborn, en klippning och 7 timmars jobb på Bernts - Yes! Gissa om jag kommer att vara laddad när jag landar i din lägenhet Ida ;) Det enda som återstår nu är en liten inflyttningspresent och en flaska vin, sen du! Kalaskläderna inhandlades i måndags med mammsen and I like! Pepping pepping!

Såå, skönt att få sova ihop med min älsling igår igen efter att ha varit borta hela två nätter. Patetiskt - kanske, men för mig är det kärlek och närhetsbehov, in a good way. Hur ska detta gå på kos? Men Nicoletta är ju van vid att ha mig runt halsen, haha! Irland i ett nötskal. Jag längtar efter mer sol, veckans teaser gjorde mig mer sugen på Kos än jag vågat tro. Mumma.

By the way, lätt att käka GI när man ska jobba på konditori, what to do? Oh yes, det är det senaste eftersom det där med kalorikoll inte verkar vara min grej. Eftersom att jag är en mycket lätthjärntvättad person så är jag såld på GI efter att ha läst en liten ynka bok om det. What a hell, I´ll let you know. Funkar det så funkar det. Tills dess ska jag njuta av att sätta i mig kyckling i ofantliga mängder blandat med keso, ägg, härliga köttbitar och ljuvlig lax. Who needs makaroner liksom? Engelskaproblem? Nej jag bara tränar lite.

Kom och fika på lördag!



Medkänsla och saknad


Det inträffade en olycka i lördags som gav helgen en dyster och tung skepnad. Känner med familjen och vännerna som stod honom nära och särskilt med dig. Hoppas att du har det vackert var du än är.
Livet är inte alltid så rättvist som man kunde önska, det är något som vi människor gång på gång får klart för oss när såna här olyckor händer.

Ta hand om varandra och lev som om var dag vore den sista, snälla.


The Melody Festival Final!

Guldbröllop 3 mars

112347-24

Har ni stt något sötare? Älsklingens mormor och morfar firar 50 års äktenskap.


Idag är det äntligen dags för Finalen. Jag pratar som ni vet om Melodifestivalen 2007. Ett av årets största events som har varit oootroooligt spännande - men ändå redan har en självklar vinnare, The Ark.
Som ni kanske redan har förståt så är jag sjukligt intresserad av Melodifestivalen och har inte missat en enda deltävling och ikväll är det alltså Grande finale. Har faktiskt bestämt mig för att inte gå på 70-tals festen ikväll, dock inte på grund av Melodifestivalen utan för att jag helt enkelt vill eller har minsta lust. Visst skulle det varit lite kul att träffa gamla kompisar från skolan men det är helt enkelt dålig timing här. Jag har ingen lust att vara social och glad och sitta och prata och dansa och.. Näe.. Inte idag helt enkelt. Kommer och firar dig en annan dag Emelie.

Efter en lång, skön och spontan promenad med Annie som slutade med en mys middag  så kändes den här veckan ännu bättre. Mycket prat om våren och sommaren gjorde att jag nu ser ännu klarare på saker och ting. Kos känns rätt och jag ser fram emot det mer och mer för varje dag och nu är det bara två månader till vi åker till solen för en lång och härlig semester. När jag landar i Sverige igen är det flyttlass som gäller och då ska jag äntligen flytta hemifrån och få bo med min älskling, helt själv utan massa folk som stör! Tänk att bara kunna låsa dörren och inte låtsas om att man är hemma en hel helg och bara få vara helt absolut ifred och strunta i att diska och ligga i soffan och äta lördagsgodis en heeel lördag och sen inte behöva stäa undan efter sig så fort att det inte känns som man hann mysa färdigt. Gah. Ska bli så sjukt skönt. Vårat eget kök - med våra saker och inget annat onödigt i kylen än just precis det vi tycker om och en egen toalett med fina handukar och matchande badlakan och så här skulle jag kunna hålla på i en evighet utan punkt.


A week in Reftele

Goddagens mina vänner! Vilket härligt vårväder vi har idag då! Solen skiner och smälter bort all snö, och det gillar vi! Har idag redan hunnit med att titta på Vasaloppet, som i för sig inte är slut än, varit ute och gått en runda för att sedan sitta och glassa en stund här framför datorn. I eftermiddag bär det kanske av till Steninge för att spana in den nya stugan men vi får väl se. Daniel ska dit och jobba så jag får ju underhålla mig själv i ett par timmar förstås.. Perhaps.

Känns skönt att ha i stort sett hela veckan planerad med jobb, då kan man slappna av och slippa de jobbiga samtalen som kanske kommer klockan sju på morgonen. Ska alltså till ett nytt ställe imorn och lära mig och bara det är ju soft, det betyder egentligen att jag bara ska gå och titta på ;) Men man brukar känna sig dum när man bara står där och glor så det brukar sluta med att man hellre "jobbar" istället. Är spännande hur det blir faktiskt, har ju bara varit på Mogården förut. Förskolor har jag ju varit på vldigt många olika ställen så det är jag ju rätt van vid , det är ofta samma regler och sådär men det är annorlunda med äldre. Ni skulle bara veta vilka procedurer och grejer dom har för sig..  Well, det ordnar sig nog. Räkna med en hel del härliga historier efter den här veckan i alla fall, haha! Det är nämligen en hel del dementa som bor där och det kan bli liv i luckan då kan jag lova er! Haha!

Have it nice. Pusseli!