today is a good day

and 2010 is going to be a great year.

Happy New Year!
Det är en fantastiskt vacker dag, idag igen! Om en timme ska det köras ett hårt bodypump/corepass med Linda och sen tar vi nyårsafton. Kvällen kommer firas på ett så otippat ställe som Lönsboda i Skåne och temat för bjudningen är Maffia. Så jag ska ikläda mig rollen som 40, 50-tals brutta med bling och sexydress, mannen ska ta form av maffiaboss. Trerätters middag bjuds och det ska bli riktigt kul att träffa så många av mannens vänner. De jag redan träffat övertygar mig om en förträfflig kväll är att vänta..

En jag-är-ledsen-kram sänder jag till de andra fina vännerna som bjudit till kalas och som avböjts.. Tyvärr kan man inte vara på två ställen samtidigt, och tyvärr är det inget lätt bestyr att samla alla man vill träffa på ett och samma ställe under just denna kväll på året. Däremot tycker jag att man oftare borde fira som att det var nyår, varför måste man göra det bara en gång om året? Anyhow, många kommer jag förhoppningsvis träffa fram i vår på diverse festligheter. Lundafestivalen, heter det så? Jag är på.

Time to pack! Och formulera mitt slutgiltiga nyårslöfte... Återkommer om detta!

Ha en underbar kväll och fira fantastiskt!


kallt och blått och rått

För nån timme sen sken solen och himlen var fortfarande blå, men då kom jag aldrig iväg på nån promenad. Nu har himlen fått nån annan vacket blå färg, solen är försvunnen och kylan är troligtvis påtaglig. Jag tänker gå ut på en promenad ändå. En promenad kan hjälpa mot det mesta, rastlöshet, ledsenhet, aggressivitet, eftertänksamhet.

Idag kanske rundan avslutas med en kopp te härnånstans, eller bara med en varm dusch någonstans. Inte mycket av det som skulle göras är gjort, dagen gick lite för fort. Imorgon åker vi söderut för nyårsfest. Undrar när vi åker tillbaka.

En promenad kan nog hjälpa litegrann.


i love h&m

Vilken tur att man alltid kan muntra upp sig själv genom att impulshandla på hm online.





Mina nya kärlekar uppkommer till den totala summan av studentvänliga 437:- inkl frakt. och anländer nästa vecka. Rätt nöjd må jag säga.


rimstim och julful

ute skiner solen
men jag sitter ändå på datastolen
idag är inte jättekul
kankse för att det inte är mera jul
humöret passar bättre till skitväder
och jag hittar inga fina kläder
vill helst ligga kvar utan att gå upp
som en liten sur och gnällig mupp
solen gör hela grejen svår
kanske pilla lite mellan mina tår
nu börjar rimmen ta slut
sen kanske jag ska gå ut
sol gul och himmel blå
jag borde runt sjön gå.


yesterday

it got a bit wild. Resultat: lättare bakfylla. Nöjesnytt-festen var trevlig, vi vann inte - men hade en mycket trevlig afton förlusten till trots. Chefen blev lite på lyset, jag likaså, och några moves hann vi med innan hemgång före tolv. Effetivitet är ordet. Ett nyårslöft råkade slinka ur mig på förfesten, 2010 ska uppenbarligen bli mitt utmaningarnas år. Vad kan nu detta innebära för spännande?

Efter en förmiddag präglad av ingenting-gjort ska jag röra på fläsket och ta mig ner till stan och möta upp mannen för lunch. Sen är det dags att återställa sig, lära in lite BB och ladda psykiskt för pass klockan fyra...

Juridik? Plugg? Va?


Dagens fynd

Dagen fynd finner ni här: Stövlar

Nu ska jag avsluta min skinkmacka, duscha, sminka mig fint med min nya blush och sen ska jag fira Marie så in i!!! Jag har inte sett folk (läs: vänner, exklusive famlijen) på en vecka, det kommer bli så sjukt mysigt! Och mat, och dryck och MYS!

Ja, jag packade ner mina klappar mcket omsorgsfullt i en låda. Utan att ha dokumenterat dem. Så vänta snällt till min Växjö-hemkomst, sen lägger jag upp dem för intresserade och ointresserade.


julförlamning

Efter tre timmar i soffan börjar jag ana att mina ben är lätt förlamade. Åtminstone har de glömt hur det i praktiken går till att röra sig. Jag dock konstruerat ett nytt afropass till våren (dock inte testat i praktiken, på grund av förlamningen). Men i teorin är det skitbra.

Utöver det har jag läst igenom föregående års juridiktenta och lyckats hålla tårar och skrik av panik begränsade, de ekade endast inombords. Men det är röd dag idag, och fröken sa att vi inte skulle plugga på de röda dagarna. Jag vill minnas att hon sa så i vilket fall. Är det många röda dagar kvar?

Jahopp. Jag är trött av allt slappande. Måste nog ta en powernap. Sen kanske det blir klapp-visning med hjälp av nya kameran! Lite mer mat och godis kanske?



GOD JUL

önskar jag!

Nu blir det Anka (men vilken??) och sedan julbord och sist men inte minst kommer tomten!!! Ha en underbar dag för sjutton.




by the way,

what's up med DN.se? Rimmar i alla sina rubriker!!! Jag blir kräkfärdig, men ändå lätt road.


dan före dan och pappas dag.

På grund av överraskande snöstorm under gårdagskvällen kom jag aldrig iväg till vännerna och julsemyset. En aning butter fick jag istället tillbringa kvällen hemma i soffan med mor, far, Polly och tvn. Ju längre kvällen led, desto mer nöjd med situationen blev jag ändå. Kämpade mot John Blund till halv ett snåret för att kunna sova länge idag, och orka med en vaken natts jobb.

Men underliga drömmar hemsökte mig mest hela tiden. Allt från storgatan i Växjö som blev strömlöst mitt i mestaste julhandeln, hemligt besök i exets familjs hus dit jag fortfarande hade nyckel efter flera år och diverse skumt.

Nu tänker jag att jag har vilat mig i form ändå, sådär som jag brukar göra inför nya BB-releaser. Denna gången är det tillvägagångssättet att söka sig fram genom lagtext som har blommat ut i mig hjärna. Tänker jag.

Kaffe och julskinkemacka ska avslutas, sen blir det uppiggande juridikplugg i ett par timmar. För den som undrar. Eller vill tycka synd om.


meant to be?

När jag och min syssling var tio, elva år sådär var vi rätt coola. Vi var duktiga på att rida båda två, ganska snygga för att vara två tjejer från landet och dessutom var vi de enda på skolan som fick gå på Backstreet Boys konsert i Göteborg. You get the picture?

Anyhow, efter denna drömlika konsert fylld av glädjetårar över att i princip ha fått träffa sin favorit (i mitt fall A.J, sysslingen satsade på Brian), skulle vi göra en tidning bestämde vi oss för. Det var på den tiden som tjejtidningen Frida var the shit, och i samma stil skulle vi alltså besanna våra drömmar om en egen tidning.

Efter mångt och mycket hårt slit släppte vi vårt första nummer av: Coolio. Ni hör ju själva, det var som gjort att lyckas! Med några väl genomtänkta sidor av B-boys fakta, en inne- och utelista signed by me var framgången ett faktum. Det kunde man iallafall tänka sig, men konstigt nog gavs det bara ut ett endaste nummer av skriften. Kanske sinade fantasin, kanske räckte tiden inte till, vi hade ju ändå relativt fullt upp med att vara coola.

Till sommaren eller hösten tror jag ändå att det är dags att söka lyckan inom den redaktionella världen igen. Denna gång håller jag nog dock en något lägre profil och ger mig inte in på några inne- och utelistor..


dagen fråga

Middag:
En fjärde Rocky Road för dagen..
Eller köttfärspaj?

Bra fråga. Baklängesmiddag inkluderandes båda?

GOD JUL!


nu tar jag jul.

Sista föreläsningen för detta året är över, pennan glödde och de hjärnceller som fortfarande inte lagt sig för jullovs-dvala arbetade frenetiskt. Jullov ja, det må kallas det, men lov och ledighet är inget som kommer plägla min jul och nyårstid tyvärr. Dock ska pluggandet ske i trevligt sällskap så många dagar som möjligt, vilket gör att det hela känns något mindre besvärande.

Nu ska den sista väskan packas, blommorna vattnas och kylskåpet rensas. Sen blir det träning på Komplett för omväxlings skull, och en mycket mysig afton med film och mat - allt i sällskap med min man.

Imorgon väntas en mysig morgon tillammans med J och en välbehövlig tur till tandis för att laga min förstörda framtand. Jag önskar mig själv god jul med en fet tandisräkning, yey!

Men sen.. åker jag hem och tar jul (är dock inte särskilt exalterad över detta ännu, vilket troligen beror på den långa och tråkiga och ensamma bilfärden hem).

Där har ni mig.


HJUL!!!

Idag jobbar jag in den perfekta julkänslan! Efter sovis tog jag, Linda och Semlan en promenad runt Trummen i det kyliga, men nästan soliga, vintervädret. Och eftersom jag tränad cykel/bp i 90 minuter igår, vilket inte riktigt var planerat, så hoppade jag faktiskt över dagens planerade Ragga-pass. Benen är trötta efter det tuffa intervallpasset med Linda igår, så istället för att träna idag har jag bakat Rocky Roads.. Första gången, så det blir spännande att provsmaka och se om jag lyckats!

Det var ju meningen att kvällen igår skulle bestå av glöggmys/förfest/ev utgång, men på grund av absurd trötthet var jag hemma i sängen redan halv tio och tittade på Ice Age 3, mycket sevärd för övrigt! Till det avnöt jag en middag bestående av en påse smörpopcorn, ack så delikat.

Idag är dagen D. Min man kommer äntligen hem från sin skidresa med vännerna och kvällen är sjukt efterlängtad!!! Kommer bli så jäkla skönt att få somna som vanligt igen, med mina favoritarmar runt mig. Men innan dess ska jag städa en sväng läsa några sidor, förbereda godaste köttfärspajen och fetasallad, duscha och sen är det bara att vänta!!!



just a small reminder



Det är lätt att glömma bort olika människors betydelse i sitt liv.
Det är lätt att glömma bort hur mycket man uppskattar någon.
Det är lätt att ta sina närmaste för givet.

Det svårt att stanna upp och reflektera över konsekvenserna.
Det är svårt att tillräckligt visa sin uppskattning.

Bara stanna till en stund och tänk till.




winter wonderland

Det är mycket oklart hur jag lyckades ta mig ur sängen och in i duschen i morse. Kanske var det för att det inte längre är kolsvart ute när man rullar upp rullgardinerna? Istället är det alldeles vitt, inbjudande, mysigt och juligt. En kvällspromenad igår påminde mig om alltdet härliga med snö, och glömma det som kan tyckas vara lite jobbigt.. Plus för snöbollar och minus för att skrapa bilrutan alltså.

Anyhow. Det är tröttsamt idag. En dag som idag kan bara räddas med vardagslyx. Så på med ett linne a'la Blair, köp en kaffe i skolan och nån nöt att tugga på under föreläsningen. Då borde det gå vägen.

Fyra av tio saker på vecko-listan √. Jag tror att en sådan lista varje vecka borde bli standardiserad i mitt liv. Det är en riktig skön känsla varje gång man kan stryka något. Totally worth it, try it.

Back to school.



lyx i stress!

Stan avklarad, mina älskade kängor är omklackade och återigen användbara! Några julklappar och andra spännande överraskningar är fixade och nu ska jag på massage! Nämnde jag att det är en stressig vecka? Haha. Sen blir det DIK-fik med Kojan, panikplugg på veckans case och bb-öv innan halv-åtta-hos-mig med Josefin. Med en fördelning över sju timmar så borde jag fundera på hur det ska gå ihop, alternativt ta en kurs hos Linda, effektivitetsexperten.

Och det snöar så fantastiskt mycket så jag blir alldeles lycklig och glad och vill ut och göra snöänglar!!!

Whooohooo!!!

my head is spinning!

Jag fick ett kusinbarn idag! En liten flicka! Grattis till kusin Anders och hans världens mysigaste Maria!

Efter att ha spenderat två timmar i bibblos med att klippa och klistra och skriva ut hann jag knappt hem innan Linda föreslog kvällsfika och kvällspromme. Riktigt mysigt med varma mackor, fruktsallad, rockyroad, gosig hund och en liten runda genom campus innan hemgång. Vi konstaterade (genom att konstruera halva och osammanhängande meningar tillsammans) att vi vi har det så förbannat bra. Underbara män, framtidsplaner, lycka och glädje. Punkt.

Föregående inlägg beskriver den ultimata praktikplatsen för mig. Att den kommer att löpa under våren är dock ett ganska stort problem just för mig, men poängen är att det var nåt sånt här som jag väntade på att hitta. Nu vet jag att det verkligen finns praktik inom det område som jag i mina drömmar hoppas på. Det gör det lätt att välja mellan utlandsstudier och praktik. Nu är ju bara frågan, dyker det upp ett liknande projekt till mig till hösen? Jag vill!!!

Nu blev det natten. A lot to do this week..


VILL HA!

Under verksamhetsåret 2009 har medarbetarna på X erbjudits att träffa en friskvårdscoach. Detta för att följa upp och för att anpassa våra livsstilsinsatser utifrån verkliga behov.

Det vi behöver din hjälp med att analysera är om och i så fall vilka effekter coachningen haft på den egna livsstilen samt vilken upplevelse medarbetaren haft av coachningen Uppgiften kommer säkerligen att kräva olika insamlingsmetoder, men vi önskar en totalundersökning.

I uppgiften ingår att:
- Mäta effekten av friskvårdscoachningen i fråga om livsstilsförändring. Om och i så fall vilken effekt den har haft på livsstilen.
- Kartlägga anledningen till att personer valde att delta respektive inte delta.
– Undersöka upplevelsen eller kvalitén t.e.x längden i samtalet, handledningen

Du ska sammanställa och kritiskt granska resultatet och föreslå eventuella andra åtgärder, så det finns stora möjligheter att utforma arbetet efter egna idéer och förslag. Resultatet vill vi att ni presenterar på ett såväl vetenskapligt som populärvetenskapligt sätt. Detta ska sedan presenteras för enhetens chefer och medarbetare.

Vi söker studenter som ska skriva sin uppsats våren 2010 på 10-20 veckor inom exempelvis ekonomi, psykologi, sociologi med inriktning hälsa/arbetsrätt eller hälso- och sjukvårdskunskap eller inom liknande. Då uppsatsarbetet troligen kommer att kräva arbete med kvalitativa intervjuer söker vi dig som har förmåga att göra intervjuer på ett sätt som ger förtroende och skapar intresse. Du har god samarbetsförmåga, är en duktig kommunikatör och bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.


wisconisin ht 2010?

Den som lever får se! Det verkar rätt mysigt, och det är faktiskt med lockande än jag trodde. Dock är praktik i Växjö också nåt som låter riktigt nice i mina öron.. Beslutsångesten kommer smygande, och jag har inte bestämt mig för om den ska få störa mig i flera månader eller om jag bara ska bestämma. Sådär som vanligt folk gör, bestämmer sig för en plan och håller fast vid den.

Nu har jag iallafall en plan, och det är att gå till bibblos och skriva ut mängder av papper. Tjillevippen.


önskelistan

Härmed presenterar jag min officiella önskelista:


en extern hårddisk. för säkerhets skull.

en digitalkamera. för nöjets skull.

springskor från löplabbet. för hälsans skull.

fred på jorden. för allas skull.


That's all.






hormonsvall

Är det okej att bli tårögd när Svenska Hjältar presenteras i Nyhetsmorgon? Hormonerna är tydligen på gång.. Kul att nåt är det!

Releasen gick fint igår, en stund totalt ur takt men all hängde med ändå och sammantaget var hela grejen lyckad. Passet kändes mycket bättre nu än på kvartalen, yey!

Så, nu har jag haft min rast.. Back to reading!


lathetseliminering!

Jag hatar att öva på saker. Jag tycker helt enkelt inte om att inte kunna saker efter att ha gjort/provat/läst dem EN gång. Det enda jag önskar mig i julklapp är en superkraft som gör att jag kan allt efter första försöket. Perfekt ska det vara också, på pricken.

Nu sitter jag och surar i min soffa för att jag inte riktigt får till det med prat och rörelser samtidigt. Det går jättebra för simultanförmågan när jag tänker, men inte lika bra när jag gör. Om en halvtimma ska jag och Emma på promme, och när jag kommer hem ska låtarna sitta. För det är tråkigt att öva. Öva öva öva. Jag skulle aldrig kunna bli världsmästare i något om jag inte hade de där superkrafterna som jag önskar mig av tomten. Fan då. Jag ska göra om mig själv. Jag ska bli en sån där som aldrig tröttnar på att öva öva öva.

Hur puckat är det egentligen inte att bara göra sitt halv-bästa då? Jag behöver en sträng coach av nåt slag, nån som piskar mig när jag inte gör mitt bästa. För när jag inte gör det så blir ju livet i allmänhet miserabelt och tråkigt.

Jag har kommit på den ultimata lösning här, men har lite problem att genomföra den bara. Linda? Du skulle kunna vara en bra coach. Ryta till och be mig skärpa upp min akt och sluta gnälla?

För fan bruden (i'm talking to me) det är ju uppstyrning på dig nu. Move your ass and DO IT! Det handlar om en sak och det är lat lat lat. (Blogg fungerar alltså även utmärkt som själv-skälls-medium.)






someothertime?

Ursäkta den släng av dyslexi som smög sin in i föregående inlägg.

Nu har jag varit på förfest och kommit hem igen. Så tråk och gammal är jag nuförtiden. Jag åker hem när de andra går ut. Jag alltså k ö r hem från festen, vilket innebär att jag inte ens druckit. Jaja. Hemma i lilla slottis är det varmt och juligt, men ack så tomt ändå. Jag borde sluta klaga nu, men sinnesstämningen går stick i stäv med alla borden och måsten.

Konstigt bara. Och tröttsamt. Uppochnervänt och utochin.

pro twosome

Tråk, tråkigt , tråkigast!!! Jag visst inte att han den där hade riktigt sååå stor betydelse för hur roligt eller kul det är att bara var hemma och vara ledig. Tvåsamhet går lätt för ensamhet om du frågar mig. När jag ringde mamma för att beklaga mig över hur extremt tråkigt jag har det idag (och det enda jag får göra för mig själv är att träna på bb) så sa hon bara att det är bra att ha tråkigt ibland. Hon tror alltså inte att jag skulle tycka att saker var lika roliga om jag inte har tråkigt ibland också. Jag tror att det är b u l l s h i t. Jag skulle bestämt inte klaga om jag hade roligt jämt, jag skulle njuta och få rysningar då jag tänkte på tråk. Tack, men jag har haft tillräckligt med tråk för en hel livstid, sådetså.

Om var en sån där som ser saker och ting objketivt kanske man skulle hävda att om jag bara övade klart på det där passet nångång så kan jag göra precis vad jag vill och tycker är roligt sen. Men nu är jag ju som tur är inte så objektiv så att jag tänker så.

Jaha. Om du har tänkt vara borta hela långa veckan ända till nästa gång det är lördag och kväll. Hur schysst är det då? Nu får du ta mig tusan sakna mig så att du inte kan släppa mig ifrån dig när du kommer hem. Och då, då är det bara tre dagar till jag ska åka bort, och inte komma hem på jättemånga dagar. Blä. Sen får det bli en fastkedjning på ett par veckor tror jag bestämt.


juleplaner

Ooooookej. Har precis planerat in 11 extrapass under Medleys julschema. Smart ass. Men jag gissar att det är bästa sättet att hålla igång och lära sig nya BB passet bäst, att köra det rgelbundet. Pallar inte att lära mig det nu, och sen glömma det till det har blivit vårschema. Men, då kan det ju vara bra att också lära sig det från första början.. Så, DO IT!


JULESTÄMNING

Klockan 09.30 snöade det. Nu snöar det inte längre. Jag ville bara säga det.

Eller jo, några såna där små eftersläntrare snurrar fortfarande runt i luften.. Det är mysigt och jag är lycklig över min nya kalender, jeansskjorta, leopardleggings, bh och fuschiaklänning. Nästa gång ska jag köpa det jag som var ämnat igår, julklappar... (hörde ni syskon? Jag bojkottar inte längre julklappar! Det kan vara för att jag är kär, alternativt för att jag önskar mig en extern hårddisk av er.)

Nu ska jag njuta av min lördagsfrulle: Cafe au lait och smoothie på vaniljyoghurt, kiwi, banan och krossat bovete!



en månadsfråga

Hur stor del av sitt beteende, uppförande, handlande och sina fasoner är tillåtet att förklara med de tre gyllene bokstäverna P M S?

Idag är det äggets fel. Ägget som jag kokade tll min tonfisksallad. Ägget som blev för löst. Äggets fel, ingen annans, att jag blev förbannad!


laxtaxmaxflax

Skolan då. Mina heltidsstudier. Jo vars, de är så heltidliga numera så att jag inte ens kan åka på den tänkta solsemestern över nyår. Så här ser min kommande månad ut:



Lagtext, förarbeten, propositioner och hej jesus vad allt heter. Jag ser i kors och har aldrig förr vart med om mer text som hör ihop med text som hör till en annan text som man måste läsa för att förstå dess kontext. Och aldrig förr har jag blivit så imponerad av ord och meningsföljder, författarna är sannerligen ålderdomliga (som word brukar kalla det)!

Nu ska jag för första gången på fem dagar tillaga, och för första gången på två dagar äta, riktig mat. Jag vet inte vad som hände men vips så bestod kosten av mackor och dylik frukostmat och poff så hade ett par dagar svept förbi. Jag skyller det mesta på sprutan, resten på nya kursen. Nu ska jag trots allt göra pasta med kassler och parmesanost sås som serveras då mannen kommer hem!

Gute Nacht!


min vecka i bilder

För att inte få


Så tog jag



Och den gjorde mig


Så nu sitter jag här med ont i armen och är fortfaranade varken träningsduglig eller hundra procent piggelin. Hur lång tid ska det ta att bli som man ska egentligen?


årets julklapp

..till mannen är så jäkla bra! Det kommer antagligen utnämnas till just Årets julklapp för så bra är den!!! Nu ska den bara inhandlas och hållas tyst om, det senaste svårare att genomföra än det förra. Det kommer bli så jäkla bra!

(om du läser detta Alexander, det är ingen kombi-bil, inget släp, ingen skidresa, ingen såg för fyra tusen, men ack så bra ändå!)


det där med kaffe

Efter en lång dags stillasittande och läsande och skrivande om rättsregler kände jag hur koffeinbehovet gjorde sig mer och mer påminnt. Sittandes i en lägenhet utan kaffekokare tre trappor upp kände jag paniken stiga, vad skulle jag göra? Hur skulle jag kunna stilla koffeinbehovet utan att behöva dra mig ner mot stan (eller cafét en minut från huset..)? Rotandet i skåpen började, innovationsförmågan växte. Vanligt kaffe i en mackapär som man häller kokhett vatten i valdes bort, snabbkaffe från Eldorado likaså. Plötsligt uppenbarade sig espressokaffe framför mina ögon, men vad skulle jag kunna använda för något för att producera själva kaffet?

Lösningen blev således att använda mig av esspressokaffet i den märkliga mackapären med kokande vatten, det borde ju bli samma sum of the kardemum?

Sitter med kaffet i min hand i skrivande stund och konstaterar förljande: visserligen får jag i mig mitt koffein och därmed fyller kaffet sin basala funktion, men smaken den blev väl inte riktigt som i en espressobryggare.. En lussekatt får väga upp smakupplevelsen!




up'n go

Ny vecka, ny delkurs, nya möjligheter!

Del ett av dagens två pluggperioder är avklarad och jag känner mig taggad blandat med frågvis. Morgondagens första föreläsning ska förhoppningsvis reda ut många av dessa frågetecken.. Jag är i övrigt en lycklig människa eftersom jag bestämt mig för att åka till solen över nyår (såvida sista-minuten-priserna är studentanpassade). Så om allt går i lås åker jag och M (kanske någon mer?) till nåt varmt ställe mellan jul och nyår. YIPPEKAYEEEY!

På grund av dessa omständigheter tänker jag ta mig i kragen och bli svinis-besprutad inom de närmsta dagarna (efter att jag dubbelkollat med M att det är ofarligt såklart). Samtidigt kan det vara lämpligt att redan nu börja leta efter passet, prova bikini och få klart plugget så fort jag vet vad jag ska plugga. Taggelitaggad!

Nu blir det pluggpaus, disk ska diskas, mat ska ätas och säng ska bäddas!


the weekend.


Sömntimmar: ca 30.
Sedda filmer: 1.
Simmar på stan utan stress: 2
Goda måltider: 5/7
Mysighetsfaktor: 9/10
Mammabehov: 10/10
Chokladmängd: 400 gram

-ja det var bra som fasen alltså.


märklig grej

Jag tänkte precis att, vilken konstig grej, jag har inte rört en dator på hela dagen förens nu. men vad som konstigare är, är väl att jag tänkte att det var märkligt.

Mamma-mys all the way idag. Arfo, lunch på De Luxe, shopping light, kaffe och lussekatt, promenad, filmhyrning, 400 gram chokladköp - check. Nu väntar vin, potatiskaka, ryggbiff, haricort verts och smaskig sås. Du bör vara avundsjuk.

*räcker ut tungan och vinkar med händerna vid öronen*


saker att suga på

♦ Rapporten "Dör man så dör man" har minst betyget godkänd.
♦ Hemtentan i organisationskommunikation har minst betyget godkänd.
♦ Det är fredag och det är social umgänge med klassen utan skoldon inblandat.

Nu ska jag dammsuga så att jag kan tänka på andra saker sen. Den där dammsugningen har suttit och blängt på mig i flera dagar nu och inget tycks rädda situationen utom just dammsugning. SÅ NU SKA JAG DAMMSUGA. Sen tar jag helg. Sen kanske jag återkommer med lite mer kvalitativ information om mitt liv, tillsammans med en nypa livsglädje. För nu hägrar: Informationsrätt!!! Yieehoo!!!





så här är det

  • Opponering nu = seminarie imorgon = rapportj*veln är över
  • Bakning av lussekatter
  • Sista titt på hemtentan = sen skicka in = sen är hela kursf*n över
  • På lördag kommer mamma, woho!
  • Afro med mamma på passet, gonna be awesome.
  • BodyBalance-kvartal på söndag
Julkalendern är okej, idag är det sol och livet är allt bra underbart ändå! Två dryga fast snabba veckor kvar til jullov!