Nej, vi serverar ingen Red Bull!


Helgen i Stockholm var helt klart över förväntningarna och jag har har helt schuuukt roligt. Inga konstigheter med det liksom. Att träffa Alfred, Mattias och Håkan igen var underbart och det kändes som vi aldrig åkt hem från Kos. Wonderful. Me like. Finns inget härligare än människor som bara är sig själva och är helt kalasfina ända in i hjärtat. Hjärtan till er.

Det blev en gott och blandat-helg med en superskön mix av utgång, mys, god mat, film, prat, en massa skratt, minnen och bara en skön stämning! Och föråt Jonas.. Vet att det blev en hel del Kos-prat och interna skämt och ord, men det bara kommer.. Ella malaca är liksom ett väldigt användbart ord till det mesta och man måste ju faktiskt fråga sig ibland, Är det så? Och tack för överattningen, guld värt.

Lite pluspoäng till Steven med..

Ålder 24
Välklädd
Och nej, vi serverar ingen Red Bull!

Haha! Underbar musik och gratisdrinkar, vad mer kan begära?

Men nu är jag tillbaka på Småländsk mark igen och åtta dagar framåt är det enbart jobb som gäller. Inte bara för att fördriva tiden utan även för att kontot ekar väldigt tomt för tillfället.. Ih.

Hmm. Nu blinkar det i lamporna här, bäst att dra ur sladdarna.. Hej åska och en myskväll men mamma framför tv:n! Eller.. Får man titta på tv när det åskar.. Hmm. 

Pussel & trassel.


Spritkvadratcentimeterns betydelse för onykterheten.

Det blev ett hejdundrande 75-års kalas igår, helt utan förvarning. Men det är väl oftast då det blir som bäst, när man inte har så stor förväntningar och är öppen för de mesta tokigheter. Så, efter smörgåstårta, godis, chips och lite mer tårta toppat med kaffe och ett par stadiga groggar så hade vi riktigt trevligt. Kors i taket, för er som känner till omständigheterna och förutsättningarna. Kanske kan man lära en gammal hund och sitta ändå?


Konversation mellan mig och mammsen.
Jag: Herregud! Det ringde en tjej från Stockhol om en lägenhet jag vill ha. Jag ska åka och titta på den på torsdag, woho! (glädjeskrik och glädjehopp)
Mamma: Men usch, nej! (ser lika förfärad ut som om jag berättat att jag hade hiv eller nåt i den klassen)
J: Näe, ta tillbaka det där!
M: Okej. Return.

Hahaha..! Det är humor.


Idag är en riktig pysseldag för att göra allt som annars inte tar sig tid till. Småsaker kanske, men ändå så skönt att få gjorda. Strax ska jag sätta mig bakom ratten och åka till Jouline, gårdagens födelsedagsbarn 2, och ladda upp inför en helkväll med nya människor, god mat och rikigt smaskiga drinkar!


Ytterligare en konversation med mammsen.
M: Alltså, jag har tänkt på en sak. Hur är det egentligen med det här med klockan och att man ställer tiden framåt och bakåt. Finns det liksom grannar som har olika tid? Det måste det väl göra då, om det bara är en gräns eller så.
J: Haha! Äsch, strunt samma.. Jag vet i alla fall att men där gränsen går i Greenwich i London.
M: Jamen, har de som bor grannar i Greenwich olika tid då?
J: (Spelar överlägsen för att det ska verka som jag har allt på det klara om hur det här fungerar) Nej, men det är klart att de inte har! Gränsen går ju inte så.. Eller alltså.. Hur går det med packningen till Tyskland?

Haha! Mamma är bäst. Inatt klockan tre begav de sig alltså på semester en vecka till Tyskland, så nu ska jag leva loppan i en vecka innan jag åker till huvudstaden på torsdag. Och hon oroar sig inte dåligt.. Över mig, sina blommor och allt som kan tänkas, vilket har lett till att det sitter lappar överallt med små påminnelser och förmaningar som.. "Vattna blommorna inne på onsdag!", "Gör ingenting som jag inte skulle ha gjort!". Haha, Livet är en fest!

Hold on, the sun is comming.
/ M


Framtiden i en liten ask.

Jag måste antagligen flytta söderut. (Jag vet, mina planer för hösten raseras i en väldigt fart i så fall) Men jag måste lyssna på min kropp. Ljusterapi verkar vara det enda som biter på mig och jag antar att det inte är det värsta behandlingsformen som man kan tänka sig utan snarare den mest behagliga. Mörker gör mig galen inombords och seg och trött på alla andra sätt medans sol gör mig lugn som en filbunke på insidan samtidigt som hela koppen fylls av energi. Lösning: Jag tar mitt pick och pack och flyttar söderut, kanske till Spanien? Italien? 

I verkligheten så ska jag väl anatgligen ta det där picket och packet och flytta åt motsatt väderstreck och gå och längta efter den härliga värmen och solen.. För det är faktiskt inte samma sak här i Sverige, jag hör inte till kategorin som älskar svensk sommar som du kanske märker men hur hade världen sett ut om vi alla tyckte lika? Hmm. Bättre kanske. Men tråkigare.

Har tusen planer för det närmsta året och en av dem är att komma iväg till Thailand och resa runt ett par månader. Men det blir nog inte av förren framåt våren.. Så får väl sysselsätta mig med att jobba tills dess och försöka komma på vad jag ska göra sen. Blir galen på att man måste fundera ett år i förväg vad man vill göra, hur ska man veta det nu?

Rock on.
/ M