Sondag 17.05 - Kopenhavn

Nan som vill komma och hamta mig?

See ya!

sommar

det ar mycket sommar nu. and me like.

ikvall borjar jag jobba pa klubben istallet for i restaurangen, riktigt kul att fa gora lite annat nu sista veckan. sa ikvall ar det jag och fiffi som agerar servitriser/diskplockare/partystarters och det ar bara att ge garnet hela natten :) ska jobba dar imorgon med och ater igen, sa himla kul.. festa pa jobbet, battre betalt och underbara manniskor att jobba med, vem kan klaga pa det?

mindre roligt ar att vara fem underbara hollandare, varav tre som sasongade har forra aret, aker hem om en timma efter att ha varit har och underhallt oss i tolv dagar. helt underbara manniskor som har den dar speciella kraften att sa fort de visar sig, oppnar munnen eller bara ger en en blick sa ar allt daligt humor eller trotthet som bortblast. och DET ar en egenskap som uppskattas av en hel dros med crewmedlemmar som snittar 4-5 timmars somn per natt och trots det alltid ska vara pa topp. hart men harligt! ..och sorligt nog aker johanna ocksa hem alldeles for snart, imorgon sitter aven hon pa ett plan hem till vardagen och verkligheten.

hander sa mycket hela tiden, stora och sma saker, som man suger at sig och tanker att det har ska jag skriva och beratta om, men sen nar man val sitter har sa ar det enda som kommer fram ett leende pa lapparna och man vet inte hur man ska formulera sig for att gora minnena rattvisa. kan iaf beratta att vi haft fiskmiddag pa stranden i em, chefen har grillat och grejat i flera timmar for var skull for att vi skulle fa uppleva en riktig grekisk middag med massa god fisk i alla dess former. riktigt uppskattat! igar hade vi temakvall igen och denna gangen var den brillianta iden att vi skulle kla ut oss till superhjaltar, vilket utvecklades till att aven seriefigurer var godkanda. riktigt lackra kort kommer jag att bjuda pa inom tva veckor.. eftersom det ar da som det bar av hemat aven for mig. men kan ge en liten teaser och avsloja att jag 30 minuter innan vi skulle vara klara for crewmiddag med utkladnad pa, bestammde jag mig for att vara Xena - krigarprinsessan. och vi snackar succe...!

tillbaka till den latt annorlunda vardagen vi lever ha nere, dags att aka till b-market och handla pasta, tomater, pesto till kvallen utsokta middag innan jobbet.

party like a rockstar, please!

Highlife

En alldeles fortrafflig vecka. Var pa en battur igen i tisdags vilket var hur skont som helst med massor av sol och vila pa vagorna. Pa kvallen at jag, Johannes, Justin och Jannike middag pa The Stadium som enligt mig ar en av Kos basta restauranger, mysmys! Efter middag och efterratt (som mystiskt nog hette Elephant eye och var sjukt god) tog vi en utflyckt till en grekisk bar som ligger alldeles ode vid en strand och drack en riktigt fin Mojito :) En av de basta dagarna pa Kos hittills..

Oh, just det. Ett gang med hollandare har anlant, tre av dem sasongade forra aret sa riktigt kul att traffa dem i ar :)

Rakmacka pa jobbet fram till hemresa nu med ledigt fyra dagar i veckan vilket gor att detta verkligen borjar kannas mer och mer som semester. En liten strandfylla gjorde dagens jobb annu mindre jobbigt och nu vantar en hel helg med party. Idag kom ett helt gang med sasongare och vanner fran forra aret, bl a Emily som jag och Nicoletta bodde ihop med forra aret, ritkigt harligt att se henne igen. Att sa manga bekanta ansikten dok upp var aven skont eftersom jag varit riktigt deppig i tva dagar nu eftersom Justin, Jannike och Alfred akte i onsdags och samtidigt sa passade jag pa att tappa rosten sa att jag inte kunde jobba :/ Men idag ar som sagt allt pa topp igen och imorgon blir det 100 % tjejkvall med vart crew, nice!

Annars sa far jag som vanligt skriva att bilderna ar pa vag.. Men i Grekland jobbar man visst inte med smidig bild-upplaggning pa internet-cafeerna sa.. Verkar som det far bli mitt mission nar jag kommer hem istallet.

By the way, kom in i Vaxjo, sa flytt i augusti, YIEEHOO!!!

Pussel

fem veckor

pizzabjudning pa pizzacon idag med chefen och hela hans familj vilket resulterade i rejal matkoma, darav internetbesok mitt pa blanka eftermiddagen. andra barskolekursen slutade idag sa stranden ar full av berusade och lyckliga bartenders, riktig flashback fran forra aret. man var ju bast den dagen, allt avklarat med a pa diplomet. igar korde vi temakvall pa klubben, play boy, sa det vart riktigt hett kan jag lova.. for ovrigt sa har justin och jannike kommit ner (kanske namnde det sist, minns inte) och i mandags kvall ki\unde vi aven valkomna alfred in i var lilla bubbla. annars sa flyger dagarna forbi, vi hade en riktigt kul dag i tisdags da vi korde lekar pa stranden med hela vart crew. hela havet stormar, stafetter, danstavling, fetch and get och massa annat kul :) personligen tyckte jag att jag och plattan skulle vunnit danstavlingen stort med var sandkastning ( som fick ersatta klubbens servettkastning under welcome to the bank laten). ar harligt nog ledig idag men har dock inte spenderat sa mycket tid i solen som jag tankt, men hinner forhoppningsvis fa lite farg innan jag ska hem iaf! och pa tal om hem.. nu gar tiden alldeles for fort, bara for att jag borjar narma mig dagen da jag faktiskt maste boka en hemresa.. kinis, ser ut som jag kommer hinna hem till ditt kalas faktiskt.

hmm. annars sa kan jag beratta att jag borjar jobba med en ny tjej pa lordag som ska ta over mitt jobb nar jag drar och fran och med mandag sa kommer jag troligtvis jobba varannan dag, soft! nu ska jag dra hemat och ta en simtur i poolen, chilla och ta en lang harlig siesta. vissa var ju namligen uppe och solade redan vid tolv idag trots hemgang vid sex idag pa morgonen.. mitt nya motto ar utan tvekan att sova kan man gora nar man blir gammal.

snalla skriv och beratta vad som hander, jonna, ida, kina, emelie, emma, annie, emma, sanna och allihopa! vet inte nat vad ni pysslar med kanns det som.. och mera bilder!! mina far ni se nar jag kommer hem for internet har blir man helt tokig pa..

take care! puss!

bajsmacka

du vet en san dar ingendag, jag har haft en halv san. halva dagen var underbar med battur till olika grekiska oar med sol, bad, mat och basta manniskorna du kan tanka dig. den andra halvan vill jag bara sova bort ifran just nu.

allt pa datorn ar pa grekiska sa inga bilder blir det heller. och det ar en fet bajsmacka eftersom jag kommit ihag kamera, sladd och har tid.

behover nya flipfkop men kunde inte bestamma mig for vilka.

och vill inte datorn vara snall mot mig sa tar jag konkurrenten telefonkiosken istallet. sa so long for ett tag igen.

btw, allt ont for inget gott med sig. det ar snarare sa att allt gott for nanting ondare med sig. bla.

igar kom justin och overraskade oss och ska stanna i tva veckor, vilket inget kan overtraffa. eller mojligtvis att alfie kommer pa mandag. och kanske att nan mer dyker upp om nan vecka. scary vad som ska skiya sig med detta nu da.

jag mar bra, inga konstigheter. tjohej.