gah

ella fucking malaka. anonym på kommentarerna betyder att martina inte förstår vem som kommenterat. ganska logiskt i mina öron. jag vet att studenten är den 5:e. vem??

Kommentarer
Postat av: emma

Ja, det tycker jag låter som en bra idé! Vi läser också en jätteintressant kurs nu - varumärkeshantering - och vi har en jättebra föreläsare också så det är kanon! Tyvärr hade vi sista föreläsningen idag, tenta på fredag och sen är det sista projektarbetet innan sommarlovet! :D

Just nu bor jag på P G Vejdes Väg, men ettorna är lite yngre än treorna så de är jättefräscha. Vissa har jättemysig planlösning men korridorerna ser fruktansvärda ut. Vi har till exempel svammålade väggar i cerise och någon konstig grön färg i trappan och på postfacken. Men är det ingenting man störs av så är det helt ok och själva lägenheterna är toppen, iaf de jag varit inne i. Dessutom är hyran ganska låg i jämförelse med resten av campus hyror.. Georg Lückligs Väg har också fina och billiga lägenheter med bra planlösningar och korridorerna ser inte hälften så sunkiga ut som på P G eftersom de är nyare. Annars är de lägenheterna ganska likvärdiga. De är de högsta husen här tror jag så de har fem våningar eller nåt men ingen balkon eller uteplats tyvärr.. Det finns ju ganska många av de lägenheterna så de är nog lättast att få tag i nån av dem. Fler frågor så besvarar jag gärna dem också! ;)

Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback